Beklediğimden çok iyi başladı. Umarım gelecek hafta da böyle devam eder.dizi ilk bölümüyle reyting başarısı
Beklediğimden çok iyi başladı. Umarım gelecek hafta da böyle devam eder.dizi ilk bölümüyle reyting başarısı
Cansu'dan başka birisi oynayamazdı bence bu rolü abla.
inşallah umarım öyleolur.Beklediğimden çok iyi başladı. Umarım gelecek hafta da böyle devam eder.
Yeni bölümün ilk fragmanı iyiydi, ama daha heyecanlı bir fragman gelebilirdi. Merakla bekliyorum Çarşamba'yı.Aynen öyle daha neler olacak acaba ya
Kuruluş'u zirveden eder.inşallah umarım öyleolur.
Yeni bölümün ilk fragmanı iyiydi, ama daha heyecanlı bir fragman gelebilirdi. Merakla bekliyorum Çarşamba'yı.
Kuruluş'u zirveden eder.
Bölüm birden bitti, fragman girince şaşırdım. Partiden ne ara oraya geçtiler dedim, meğerse bölüm bitmiş.Bende daha farklı fragman bekliyordum bakalım ikinci fragmanda neler olacak
Daha da yükselir abla.Edemez bence bu ratingde devam eder
Total'de inmez ama AB'de her türlü geçer bence. Geçen sezon Öğretmen geçmişti.sanmam kardeşim inmez
öğretmen geçti..bilmiyordum ben..hayırlısı olsunTotal'de inmez ama AB'de her türlü geçer bence. Geçen sezon Öğretmen geçmişti.
Kanal d bölümü yayınladı mı acaba ytde@EmreCan izle bu diziyi. Neslihan Yeşilyurt harika iş çıkarmış.
Kanal d bölümü yayınladı mı acaba ytde
Evet koydular YouTube'a. Bölümün süresi de kısa.Yayınlamış @Emre Ozansoy
İzlicem büyük ihtimal bugün yeni olmayan ahlakımızı bozcak dizi hayırlı olsun rtük bol bol crza keserEvet koydular YouTube'a. Bölümün süresi de kısa.
FOX'ta olsaydı adı bile değişirdi, ama Kanal D olunca keseceğini düşünmüyorum.İzlicem büyük ihtimal bugün yeni olmayan ahlakımızı bozcak dizi hayırlı olsun rtük bol bol crza keser
Adı bile belli kocasının sadakatsiz olduğu fox ta kimsesiz dediği için kesti yuhhhh sana RTÜKFOX'ta olsaydı adı bile değişirdi, ama Kanal D olunca keseceğini düşünmüyorum.
İşte ama RTÜK bu. İzleyici de doğru şeyleri şikayet etmeyi sever.Adı bile belli kocasının sadakatsiz olduğu fox ta kimsesiz dediği için kesti yuhhhh sana RTÜK