Canım dostum, forumun incisi, çalışkan üyesi, nice 50.000 mesajlara, iyi ki buradasın, iyi ki bizimlesin.
Ah şu forumun incisi kelimen çok hoşuma gitmişti zamanında, daha geçen aklıma gelmişti o tabir yine. Tekrar kullanman çok hoşCanım dostum, forumun incisi, çalışkan üyesi, nice 50.000 mesajlara, iyi ki buradasın, iyi ki bizimlesin.
Ekli dosyayı görüntüle 93519
Ekli dosyayı görüntüle 93520
Sevmene çok sevindim çünkü tam olarak öylesin.Ah şu forumun incisi kelimen çok hoşuma gitmişti zamanında, daha geçen aklıma gelmişti o tabir yine. Tekrar kullanman çok hoş
Teşekkür ederim canım. Sen de iyi ki buradasın. Bizi bırakma🤗
Hediyeler harika. Şarkı anlamlı 🥰
Teşekkürler canım güzel sözler ve hediyelerin için bu ara Yasak Elma ile aram bozuk olsada hâlâ yeri bende ayrı@Dosi tebrik ederim hocamm nice nice mesajlara diyorum güzel kalbinle çalışkanlığınla herkesin kalbini kazandın seni tanıdığım için çok mutluyum iyi ki varsın cnm
hediyelerim sana çantasını hazırlamış tüm bağlantılarımı kestim ben zeynep ablamı gitmek istiyorum diyen bir minnoş
Ekli dosyayı görüntüle 93521
çok sevdiğin dizinnn
Ekli dosyayı görüntüle 93522
Vee Hasibe dedi ki zeynep beni özlemiştir görüştür dedii sana onuda getirdimm
Nice mesajlaraa
Teşekkürler canım güzel sözler ve hediyelerin için bu ara Yasak Elma ile aram bozuk olsada hâlâ yeri bende ayrı
Hasibeme her daim kapım açık
Kedi acayip tatlı
Off canım kiraz çekti ne de güzel görünüyor dalında.50 bin güzel sayı daha fazlasını da forumda yazman dileğiyle. Hediyelerim ise
Ekli dosyayı görüntüle 93524
Kirazlar memleketim Afyon/Sultandağı'ndan daha iyi yerde bulamazsın
Fragmanlar hoşuma gitmedi. Ender ve Kaya olayları çok basit klişe ve bu yüzden son bölüme bakmadımne demek cnm beğenme çok sevindimm kız ne aranız bozuldu dimi çok tatlı instagramda karşıma çıktı bayıldım valla
Kutlarım@Tolstoyevski konu için, güzel sözler için ve foto için çoooook teşekkür
İlk şarkıyı da gün içinde dinleyeceğim.
Konumu çok beğendim
İyi ki varsın canım dostum Dositols❤️
Fragmanlar hoşuma gitmedi. Ender ve Kaya olayları çok basit klişe ve bu yüzden son bölüme bakmadım
Merakla bekliyor olacağım bu hafta sıvanmalara doyamıyorumOrtağıma bak be 50.000 olmuş, müsait olduğum an sıva dolu mesajım ve hediyelerim ile uğrayacağım @Tolstoyevski hocamın açtığı bu güzide konuya...
Soğumama yettiAynı şeyi düşünmüşüz valla Endere yazılan senaryo o olmamalıydı ya
tebrikler başarılaırn daim olsun inşallah süpriz hediyeler yoldaHediyelerinizi bekliyorum
@bazinga @DarkLegenD @Maskeli Fedai
@Aserat @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos ve diğer hediye vermek isteyen herkes
Teşekkür ederimtebrikler başarılaırn daim olsun inşallah süpriz hediyeler yolda
niyeTeşekkür ederim
Bu kez elini bol alıştırma
Kızdırma milleti
anlaşıldıKızdırma milleti
Ve yorulmanı istemem. 2 en fazla 3tane yeterli