🍒✨Dosi 50.000'ler Kulübünde!✨🍒

Canım dostum, forumun incisi, çalışkan üyesi, nice 50.000 mesajlara, iyi ki buradasın, iyi ki bizimlesin. :bhr:

Adsız.png

yasak-elma-nin-68-bolum-fragmani-yayinlandi-12882091_1018_amp.jpg

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
  • Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and serhatt
Ah şu forumun incisi kelimen çok hoşuma gitmişti zamanında, daha geçen aklıma gelmişti o tabir yine. Tekrar kullanman çok hoş :bhr:
Teşekkür ederim canım. Sen de iyi ki buradasın. Bizi bırakma🤗
Hediyeler harika. Şarkı anlamlı 🥰
Sevmene çok sevindim çünkü tam olarak öylesin. :bhr:

Bende çok teşekkür ederim, tekrar iyi ki varsın. :Z

• Harika
Reactions: Dosi
@Dosi tebrik ederim hocamm nice nice mesajlara diyorum güzel kalbinle çalışkanlığınla herkesin kalbini kazandın seni tanıdığım için çok mutluyum iyi ki varsın cnm :D

hediyelerim sana çantasını hazırlamış tüm bağlantılarımı kestim ben zeynep ablamı gitmek istiyorum diyen bir minnoş :A
Capture+_2020-10-08-12-20-31-1.png

çok sevdiğin dizinnn :D
69205369-63303953.jpg

Vee Hasibe dedi ki zeynep beni özlemiştir görüştür dedii sana onuda getirdimm :A
Nice mesajlaraa

• Harika
Reactions: 12.Adam and Dosi
@Dosi tebrik ederim hocamm nice nice mesajlara diyorum güzel kalbinle çalışkanlığınla herkesin kalbini kazandın seni tanıdığım için çok mutluyum iyi ki varsın cnm :D

hediyelerim sana çantasını hazırlamış tüm bağlantılarımı kestim ben zeynep ablamı gitmek istiyorum diyen bir minnoş :A
Ekli dosyayı görüntüle 93521

çok sevdiğin dizinnn :D
Ekli dosyayı görüntüle 93522

Vee Hasibe dedi ki zeynep beni özlemiştir görüştür dedii sana onuda getirdimm :A
Nice mesajlaraa
Teşekkürler canım güzel sözler ve hediyelerin için :bhr: bu ara Yasak Elma ile aram bozuk olsada hâlâ yeri bende ayrı :A
Hasibeme her daim kapım açık :Z
Kedi acayip tatlı :bhr:

50 bin güzel sayı daha fazlasını da forumda yazman dileğiyle. Hediyelerim ise

images - 2020-10-08T155228.064.jpeg

Kirazlar memleketim Afyon/Sultandağı'ndan daha iyi yerde bulamazsın :A

• Harika
Teşekkürler canım güzel sözler ve hediyelerin için :bhr: bu ara Yasak Elma ile aram bozuk olsada hâlâ yeri bende ayrı :A
Hasibeme her daim kapım açık :Z
Kedi acayip tatlı :bhr:

ne demek cnm beğenme çok sevindimm kız ne aranız bozuldu :A dimi çok tatlı instagramda karşıma çıktı bayıldım valla :D

• Harika
  • Harika
Reactions: Gerekli24
ne demek cnm beğenme çok sevindimm kız ne aranız bozuldu :A dimi çok tatlı instagramda karşıma çıktı bayıldım valla :D
Fragmanlar hoşuma gitmedi. Ender ve Kaya olayları çok basit klişe ve bu yüzden son bölüme bakmadım :A

• Harika
Reactions: Angelica