2020 En Favori Üye 2020 | Final | Dosi vs Sherlock

En Favori Üye 2020'nin Kazananı Kim Olsun?

• Dosi

Oy: 25 65.8%
  • Sherlock

Oy: 13 34.2%

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
original.gif

• Harika
Reactions: Sherlock
Demek yarın 23:38'de kapanıyormuş anket... Acaba ne yapsam, hangi uçurumdan atlasam da bu seçimi yapmasam... (İki tarafa da şaşırtıcı bir şekilde ağır sıva içerir... :A ) @Sherlock @Dosi
Sana hiç bir şekilde trip atmayacağımın garantisini veriyorum :A @Sherlock senin reelde de görüştüğün biri oyüzden en ufak bir alınmam dahi olmaz.
Şurada 3-5 kişi arasında es geçsen durum ayrı olurdu (o da en fazla bi 10 dakika:A) ama ikili elemelerde takılmam duruma :bhr:
Rahat ol :A

Sana hiç bir şekilde trip atmayacağımın garantisini veriyorum :A @Sherlock senin reelde de görüştüğün biri oyüzden en ufak bir alınmam dahi olmaz.
Şurada 3-5 kişi arasında es geçsen durum ayrı olurdu (o da en fazla bi 10 dakika:A) ama ikili elemelerde takılmam duruma :bhr:
Rahat ol :A
Böyle bir cevap vereceğini biliyordum zaten o yüzden alınmayacağını da biliyorum. :A Diğer dediğin durumda elbette biraz daha farklı olurdu ama onun da olmayacağını biliyorsun... :A

Rahatım, sorun yok... :A (Aslında değil ama öyle gibi yapıyor..)

• Harika
Reactions: Dosi
@Sherlock Bir bayan kazansın, Zeynep arı maya gibi vızır vızır etkinlik,konu,yorum gezdi bütün yıl; Zeynebe oy vermeye karar verdim. @Dosi

Bana kalsa ikinizide ayırmam ama Final olduğu için boş oy olmasın dedim.

Burun farkıyla Zeynep diyelim bu işi tatlıya bağlayalım :bhr: :bhr: :bhr:

İkinizede kocaman kalp ❤️🧡💛💚💙💜🖤🤎🤍

@Sherlock Bir bayan kazansın, Zeynep arı maya gibi vızır vızır etkinlik,konu,yorum gezdi bütün yıl; Zeynebe oy vermeye karar verdim. @Dosi

Bana kalsa ikinizide ayırmam ama Final olduğu için boş oy olmasın dedim.

Burun farkıyla Zeynep diyelim bu işi tatlıya bağlayalım :bhr: :bhr: :bhr:

İkinizede kocaman kalp ❤️🧡💛💚💙💜🖤🤎🤍
Ağzımızın tadının kaçmasını gerektirecek bir durum yok zaten abi, açıklama yapmana bile gerek yok neden oy vermediğinle alakalı. :D

Hiçbir şey yazmıyor, sürekli hainlik yapacak değiliz. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd