Sayın Gs'li dostum teşekkür ederim sıvaların ve konum için. Sen kral adamsın bunu unutma..Ekli dosyayı görüntüle 93437
Bugün forumumuzun en eski üyelerinden olan, herkes tarafından sevilen, dostu, hemşosu eksik olmayan @Maskeli Fedai'nin doğum günü... Kendisinin doğum gününü kutluyor; sevdikleriyle beraber nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar diliyoruz...
Bol bol hediye vermek serbesttir, yüklenin.
(Sayın Gs'li dostum senin için sıva dolu mesajımı ve hediyelerimi konudan, ayrıca takdim edeceğim...)
Teşekkür ederimİyi ki doğdun, hep beraber nice senelere
Pastam ne güzel görünüyor öyle.. Teşekkür ederim.Nice Mutlu Yıllara Kardeşiim 🎂🥳🥳
Çok teşekkür ediyorum ablacım. Hep beraber inşallah.@Maskeli Fedai doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum
seviyormuydun bilmiyorum ama Galatasaray da çok iyi golleri vardı Hagi armağan edeyim dedim
Ekli dosyayı görüntüle 93440Ekli dosyayı görüntüle 93441
Teşekkür ederim Ahahahahha hediye muazzam , bu maçı defalarca izlemişimdir hayatta bıkmamDoğum günün kutlu olsun fazla tanışıklığımız yok o yüzden hediye konusunda özgün olamayacağım. Yorumlardan ve konudan gördüğüm kadarıyla Galatasaraylısın ondan dolayı hediyem bu biraz uzun ama seveceğini düşünüyorum
Ahahahahhahaha abicim şov yapmışsın hediyelerle Hepsi de muhteşem maşallah, eli bol abim..Madem konun açıldı;
DM den kutladığım gibi buradanda kutluyalım değil mi
Ekli dosyayı görüntüle 93443
Ekli dosyayı görüntüle 93444
Ekli dosyayı görüntüle 93445
Ekli dosyayı görüntüle 93446
Doğum Günün Kutlu Abicim;
Herşey Gönlünce Olsun;
Sağlık Dolu Nice Yaşların Olsun.
Oooooo, teşekkür ederimsss drag hocamDoğum günün kutlu olsun hocam nice yaşlara.
Sağolun Dosi Hanım.. Hediyemi de beğendim
Teşekkür ederim geleceğin süper modu Ahahahha hediye de güzel, sevdim
Seni de bu konuda görür müydük yoldaşım.. Teşekkür ederim, hep beraber inşallahSabar'ın ortaklarından Canım maskeli Fedai İyi ki doğdun.Doğum günün kutlu olsun.Nice senelere. 😍
Thank you.Mutlu yıllar. @Maskeli Fedai
Teşekkür ederim mesmeso reyiz.. Hep beraber nice şampiyonluk kaybeden Fenerli yıllar görmek dileğiyle..Doğum günün kutlu olsun @Maskeli Fedai . Nice mutlu senelerin olsun.
Beğenmeme lüksün yoktuSağolun Dosi Hanım.. Hediyemi de beğendim
Aaa Kalbimi kırıyorsun ama ben her konuda elimden geldiğince var olmaya çalışıyorum. Beni aranızda en iyi @Sherlock bilir. 😘Seni de bu konuda görür müydük yoldaşım.. Teşekkür ederim, hep beraber inşallah
Hediyeler on numara..