Maskeli Fedai
Favori Üye
evet o kadınla evlenerek yazık etti kendine ben senin aksine kaşıkçı tarafının iftira attığını düşünüyorumNecati Şaşmaz kendi kendine yazık ediyor. Tek diyeceğim budur..
O kadınla evlendi dizide düşüşe geçti, Bahadırlar ekipten ayrıldı. Yani bir sürü hata yapıldı onu kastettim.evet o kadınla evlenerek yazık etti kendine ben senin aksine kaşıkçı tarafının iftira attığını düşünüyorum
anladım tek güzel şey çocukları oldu evliliğindenO kadınla evlendi dizide düşüşe geçti, Bahadırlar ekipten ayrıldı. Yani bir sürü hata yapıldı onu kastettim.
Teşekkür ederim..Happy birthday @Maskeli Fedai
Hem konu açıp hem hediye vermek mi 😱Sayın Gs'li dostum, yoldaşım, kardeşim... Doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın, iyi ki tanışmışız. Hem bizimle, hem de tüm sevdiklerinle beraber nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu senelere. @Maskeli Fedai
Ah ah... Bu şarkının anlamı çok büyük, güzel şeylere vesile oldu bu şarkı...
Ekli dosyayı görüntüle 93480
Sayın Gs'li dostuma özel doğum günü pastası...
Ekli dosyayı görüntüle 93482
Ve... Tabii ki... Dünyanın en iyi 10 numarası...
Dansöz Ne alaka?Sayın Gs'li dostum, yoldaşım, kardeşim... Doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın, iyi ki tanışmışız. Hem bizimle, hem de tüm sevdiklerinle beraber nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu senelere. @Maskeli Fedai
Teşekkürler sayın Gs'li dostum Hediyeler ve sıvamaların on numara beş yıldız Çok güçlü bir yoldaşlığımız var, kolay kolay kimse bozamaz Canım yoldaşım..Sayın Gs'li dostum, yoldaşım, kardeşim... Doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın, iyi ki tanışmışız. Hem bizimle, hem de tüm sevdiklerinle beraber nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu senelere. @Maskeli Fedai
Allah bozmasın. 😘Teşekkürler sayın Gs'li dostum Hediyeler ve sıvamaların on numara beş yıldız Çok güçlü bir yoldaşlığımız var, kolay kolay kimse bozamaz Canım yoldaşım..
afiyet olsun mutlu seneler 😀Pastam ne güzel görünüyor öyle.. Teşekkür ederim.
Yok yok korkmana gerek yok Efsanemizi sevmeyecek değilim..
(Allah gecinden versin) Hagi,ölse mezarında ters döner...Sayın Gs'li dostum, yoldaşım, kardeşim... Doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın, iyi ki tanışmışız. Hem bizimle, hem de tüm sevdiklerinle beraber nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu senelere. @Maskeli Fedai
Oooo Tols hocam teşekkür ederim.. Belhanda reyizim de doğum günümü unutmamış demek.. Reyizim yapacaktır, güveniyorum kendisine..@Maskeli Fedai doğum günün kutlu olsun iyi ki doğdun sevdiklerinle (ve Belhanda ile) birlikte nice mutlu seneler dilerim. Belhanda’nın selamı var o da doğum gününü kutluyor, sözü de var 30 şubatta hattrick yapacakmış senin için...