Doğum Günün Kutlu Olsun Maskeli Fedai!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sherlock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
47,949
Puanı
1,060
Belhanda.jpg

Bugün forumumuzun en eski üyelerinden olan, herkes tarafından sevilen, dostu, hemşosu eksik olmayan @Maskeli Fedai'nin doğum günü... Kendisinin doğum gününü kutluyor; sevdikleriyle beraber nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar diliyoruz...

Bol bol hediye vermek serbesttir, yüklenin. :A

(Sayın Gs'li dostum senin için sıva dolu mesajımı ve hediyelerimi konudan, ayrıca takdim edeceğim...)

@Maskeli Fedai doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum :D
seviyormuydun bilmiyorum ama Galatasaray da çok iyi golleri vardı Hagi armağan edeyim dedim :D
806x378-flas-itiraf-fenerbahceyi-yenmemiz-icin-hagiden-para-aldim-1592900131052.jpg
806x378-son-dakika-transfer-haberleri-iste-galatasaraydaki-son-durum-1597652442208.jpg

• Harika
Reactions: Maskeli Fedai
Doğum günün kutlu olsun fazla tanışıklığımız yok o yüzden hediye konusunda özgün olamayacağım. Yorumlardan ve konudan gördüğüm kadarıyla Galatasaraylısın ondan dolayı hediyem bu biraz uzun ama :A seveceğini düşünüyorum

• Harika
Madem konun açıldı;
DM den kutladığım gibi buradanda kutluyalım değil mi :)

1602019924955.png

1602020031363.png

1602020086963.png

1602020114017.png

Doğum Günün Kutlu Abicim;

Herşey Gönlünce Olsun;
Sağlık Dolu Nice Yaşların Olsun.

• Harika
Bu etiketi bir yerden tanıyorum :A @Özgür
Bu arada son dakika @Klaus değişikliği gelmiş (hayırlı olsun) @anniegrant ile değiştirin :A
Üyelerin hızına yetişemiyorum. Habire etiket listemiz editleniyor :A
Evet geldi haberi, hayırlı olsun. :A @Klaus

Etiket listesi için de "ortağım" diye hitap ettiğim birisi var, ona teşekkür ediyorum...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Sabar'ın ortaklarından Canım maskeli Fedai İyi ki doğdun.Doğum günün kutlu olsun.Nice senelere. 😍

• Harika