2020 Reyting Tahminleri Yarışması 2. Sezon - Grup Aşaması

Benim böyle zor bir grubun içerisinde ne işim var neyse burdan da üste çıkmayı başarırız bir şekilde. :A

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Grup aşaması 1. gün sonuçları belli oldu.

Güne 58 puanla @STARAN damgasını vururken; 50 puan alan @haluk792 de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Uyanış: Büyük Selçuklu ve Yasak Elma genel anlamda tahminlerde çoğunluğu ters köşeye düşürdü.

@Angelica ve @Sherlock tahminlerini yapmayarak maalesef haftaya -10 puanla başladılar.

Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Sherlock

Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97

Grup aşaması 1. gün sonuçları belli oldu.

Güne 58 puanla @STARAN damgasını vururken; 50 puan alan @haluk792 de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Uyanış: Büyük Selçuklu ve Yasak Elma genel anlamda tahminlerde çoğunluğu ters köşeye düşürdü.

@Angelica ve @Sherlock tahminlerini yapmayarak maalesef haftaya -10 puanla başladılar.

Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Sherlock

Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97
tsekurler saol...beni etıketlemeye devam

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Bir gün tahmin unutunca eksi mi alıyoruz? Bugün konusunda kendime hiç güvenmiyordum yine de kötü gelmemiş salı günü iddialıyım pazartesine göre

Forum İstatistikleri

Konular
176,496
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto