- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Bu konuya link vermeseymişsin iyiymiş ama olmuş.Mobilden deniyorum bir de, Deneme
Bu konuya link vermeseymişsin iyiymiş ama olmuş.Mobilden deniyorum bir de, Deneme
Evet Dosi’ye onu diyecektim şimdi ben de, URL kısmına link olduğu gibi yapıştırırken acaba mobilde hata mi verdi? Yoksa zaten hep kullandığı şey @Dosi onu illa Kİ biliyordur dalgınlığına denk gelmediyse 😱Burada sen url’e linki yapıştıramamışsın ki konunun adı yazıyor.
Hiç bir işe yaramadı.Klavyede Command + Option + R tuşlarına basacaksın yani birkaç kere.
Cmd + option + e ve üzerine refresh deneyebilir misin bir de?Hiç bir işe yaramadı.
Kaydedilenler?Türkçeleştirmede bir dalga daha yaptım. Senin dediklerini de çevirdim @Dosi.
Ayrıca Türkçe olanlarda da önemli düzenlemeler yapıp daha mantıklı bir hale getirdim. Bookmark kısmı kaldı nasıl Türkçeye çevireceğime karar veremedim. Bununla ilgili önerilerinizi ve varsa gözünüze takılan diğer İngilizce yerleri belirtirseniz sevinirim.
Link konusuna henüz bakamadım, bakacağım @Dosi
Kaydetmek mantıklı, öyle yapayım o zaman.Kaydedilenler?
Boşuna mütercim tercümanlık okumuyoruz.Kaydetmek mantıklı, öyle yapayım o zaman.
Şimdi oldu neyse ki, sonunda... Teşekkürler.Cmd + option + e ve üzerine refresh deneyebilir misin bir de?
Senin kutunda ne dert var?Mesaj yazma kutusu bir an önce düzelmezse kanser olacağım.
Hiçbir şey gözükmüyor. Ekran görüntüsünü atamıyorum çünkü butonlar gözükmüyor.Senin kutunda ne dert var?
Çare ctrl + f5Forumun çeşitli yerlerindeki birçok buton gözükmüyor hatta.
Tarayıcı ayarlarından cache / çerez temizleme ile ilgili seçenekler olması lazım. Bulamazsan işletim sistemi / tarayıcı bilgisini iletirsen ben bulmaya çalışayım.Mobildeyim.
Chrome’un mobil versiyonunu kullandığını tahmin ediyorum, öyle olmasa bile ara yüzü büyük oranda benzerdir kullandığın tarayıcının.Mobildeyim.
Kayıtlı şifreler de gidecek. Başka yolu yok mu bu işin?Chrome’un mobil versiyonunu kullandığını tahmin ediyorum, öyle olmasa bile ara yüzü büyük oranda benzerdir kullandığın tarayıcının.
“Geçmiş” sekmesini/menüsünü bulup, “Tarayıcı Verilerini Temizle” demen gerekiyor. Dedikten sonra seçenekler gelecek ekrana, o ekranda eğer geçmişini silmek istemiyorsan yalnızca “Çerezler...” diye uzayan seçeneği işaretleyeceksin ve “temizle” diyeceksin.
Yok gitmemesi lazım, yalnızca "Çerezler ve diğer site verileri" yazanı seçeceksin. Diğer tüm seçeneklerin tiklerini kaldır.Kayıtlı şifreler de gidecek. Başka yolu yok mu bu işin?