Yeni Fav10 Versiyonu Yayında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Burada sen url’e linki yapıştıramamışsın ki konunun adı yazıyor. :D
Evet Dosi’ye onu diyecektim şimdi ben de, URL kısmına link olduğu gibi yapıştırırken acaba mobilde hata mi verdi? Yoksa zaten hep kullandığı şey @Dosi onu illa Kİ biliyordur dalgınlığına denk gelmediyse 😱 :A

• Beğendim
Reactions: Dosi and bazinga
Türkçeleştirmede bir dalga daha yaptım. Senin dediklerini de çevirdim @Dosi.

Ayrıca Türkçe olanlarda da önemli düzenlemeler yapıp daha mantıklı bir hale getirdim. :D Bookmark kısmı kaldı nasıl Türkçeye çevireceğime karar veremedim. Bununla ilgili önerilerinizi ve varsa gözünüze takılan diğer İngilizce yerleri belirtirseniz sevinirim.

Link konusuna henüz bakamadım, bakacağım @Dosi :)
Kaydedilenler?

Chrome’un mobil versiyonunu kullandığını tahmin ediyorum, öyle olmasa bile ara yüzü büyük oranda benzerdir kullandığın tarayıcının.

“Geçmiş” sekmesini/menüsünü bulup, “Tarayıcı Verilerini Temizle” demen gerekiyor. Dedikten sonra seçenekler gelecek ekrana, o ekranda eğer geçmişini silmek istemiyorsan yalnızca “Çerezler...” diye uzayan seçeneği işaretleyeceksin ve “temizle” diyeceksin.

• Beğendim
Reactions: bazinga
Chrome’un mobil versiyonunu kullandığını tahmin ediyorum, öyle olmasa bile ara yüzü büyük oranda benzerdir kullandığın tarayıcının.

“Geçmiş” sekmesini/menüsünü bulup, “Tarayıcı Verilerini Temizle” demen gerekiyor. Dedikten sonra seçenekler gelecek ekrana, o ekranda eğer geçmişini silmek istemiyorsan yalnızca “Çerezler...” diye uzayan seçeneği işaretleyeceksin ve “temizle” diyeceksin.
Kayıtlı şifreler de gidecek. Başka yolu yok mu bu işin? :(

Ellerine sağlık @bazinga yeni hali de gayet güzel olmuş.. Değişiklik iyi geliyor bana.... Emeğine sağlık...:bhr:

• Harika
Reactions: bazinga