Ekran görüntüsü atabilir misin üç nokta ile her şeyin geliyor olması lazım, eksik olan herhangi bir özellik yok.
Yukarıda araç çubuğundaki hiçbir şey görünmüyor, resmi de zar zor forum URL'i ile ekledim.
Ekran görüntüsü atabilir misin üç nokta ile her şeyin geliyor olması lazım, eksik olan herhangi bir özellik yok.
Ozan, kısa yoldan link paylaşımı olmuyor. Kendin de test et ve önizleme ile farkedersin. Oluyormuş gibi görünmekte ama yollayınca düz yazı oluyor. Tüm linki atıncada gariplik var.Yerli ve milli bir forum olmak bunu gerektirir.
Resmi yüklediğin yer çalışmıyor.Yukarıda araç çubuğundaki hiçbir şey görünmüyor, resmi de zar zor forum URL'i ile ekledim.
Şununla deneyeyim o zaman.Resmi yüklediğin yer çalışmıyor.
Link atıyorum burada denemeOzan, kısa yoldan link paylaşımı olmuyor. Kendin de test et ve önizleme ile farkedersin. Oluyormuş gibi görünmekte ama yollayınca düz yazı oluyor. Tüm linki atıncada gariplik var.
Deneme (link olmadı bu)Link atıyorum burada deneme
Anlamadım dediğin şeyi.
Sertab Erener - Belki De Aşk Lazım Değildir | Yeni Klip
Senin browser cache'inde bir şeyler kalmış. Command + Option + R ile Ctrl + F5 karşılığını yapman lazım. Tek seferde olmayabiliyor ama birkaç seferde düzelir. Tek seferlik bir problem bu.Şununla deneyeyim o zaman.
Nereden, nasıl yapıyorsun tam olarak anlamadım.Deneme (link olmadı bu)
Seninki oldu ama bende olmuyor.
Direk tüm link ise böyle oluyor
Thread 'Fav10 Başyapıt Festivali - 4. Sezon' https://fav10.net/forum/threads/fav10-başyapıt-festivali-4-sezon.299599/
Nee?Senin browser cache'inde bir şeyler kalmış. Command + Option + R ile Ctrl + F5 karşılığını yapman lazım. Tek seferde olmayabiliyor ama birkaç seferde düzelir. Tek seferlik bir problem bu.
Klavyede Command + Option + R tuşlarına basacaksın yani birkaç kere.
"Yer imi" işte.Ayrıca Türkçe olanlarda da önemli düzenlemeler yapıp daha mantıklı bir hale getirdim. Bookmark kısmı kaldı nasıl Türkçeye çevireceğime karar veremedim. Bununla ilgili önerilerinizi ve varsa gözünüze takılan diğer İngilizce yerleri belirtirseniz sevinirim.
Link sorunu çözülür umarım özellikle konuları altta reklam yaparken baya işe yarıyordu.SS olarak aşamalı göstereyim:
Şuradan açıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 93307
Ekli dosyayı görüntüle 93308
Sonra mesajda olmuş gibi görünüyor
Ekli dosyayı görüntüle 93309
Ama yolladığımda veya önizleme yapınca düz yazıya dönüyor link yok oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 93310
Bugüne dek cümle içinde kullananı duymadım. Başarısız bir türkçeleştirme gibi geliyor bana."Yer imi" işte.
Olmuş işte.Link sorunu çözülür umarım özellikle konuları altta reklam yaparken baya işe yarıyordu.
ben de deneme yapayım:
kicktipp
Burada sen url’e linki yapıştıramamışsın ki konunun adı yazıyor.SS olarak aşamalı göstereyim:
Şuradan açıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 93307
Ekli dosyayı görüntüle 93308
Sonra mesajda olmuş gibi görünüyor
Ekli dosyayı görüntüle 93309
Ama yolladığımda veya önizleme yapınca düz yazıya dönüyor link yok oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 93310