Teşekkür ederim canım. Darısı bu akşama.Eline sağlık 🤗
@Sherlock fırsatı tepmiş...
@Özgür iyi gidiyorsun
@serhatt maşallah
Ekli dosyayı görüntüle 93171
Ben de 7.Eline sağlık 🤗
@Sherlock fırsatı tepmiş...
@Özgür iyi gidiyorsun
@serhatt maşallah
Ekli dosyayı görüntüle 93171
Şu avatarı çek, yakışmamış sana rengim yeşil diye yeşil o. @Tolstoyevski 'ye yakıştı diyecektlm ki kedi yi almış 😱
Avatarlar çorba oldu.Zeynep diyorum Neşet çıkıyor, @Sherlock dersem her an Zeynep çıkabilir hissi var.Şu avatarı çek, yakışmamış sana rengim yeşil diye yeşil o. @Tolstoyevski 'ye yakıştı diyecektlm ki kedi yi almış 😱
Şu avatarı çek, yakışmamış sana rengim yeşil diye yeşil o. @Tolstoyevski 'ye yakıştı diyecektlm ki kedi yi almış 😱
@SherlockAvatarlar çorba oldu.Zeynep diyorum Neşet çıkıyor, @Sherlock dersem her an Zeynep çıkabilir hissi var.
Rica ederim Özgür beyciğim, bir günlük fire vererek geri dönüş yapacağım ancak yakalayabilir miyim bundan sonra sizleri bilemiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 93188
Güzel tutturmuşum bugünkü oranları, sonunda atağa kalkabildik.Sonuçlar konuya eklendi.
Günün en yüksek puanına 38 ile @Yiğitt ulaşırken, 35 puan ile @STARAN kopuk ilerlediği yarışmaya dahil oldu ve sıralamasını üstlere çıkardı.
Zirve yarışında olan @Sherlock tahmin yapmayı unuttuğu için puanı sabit kaldı.
@serhatt ise 93 puanla zirvedeki yerini korurken onu 85 puanla @Özgür ve 84 puanla @Yiğitt takip etti.
@emreemreu, @Veteran, @12.Adam ve @Burak97 de tahmin yapmayı unutan arkadaşlarımız oldu. Bu bildirimi aldıktan sonra bugünün tahminlerini yollamanızı öneririm. Daha 2 gün var bitmesine.
@haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @emreemreu @Hachiko @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @The_Erinch @doan56 @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Burak97 @Sherlock
Ve seyircimiz @Dosi
değiştirmicem şansa bıraktımTahminlerini yapmayanlar yada değiştirmek isteyenler için hatırlatma yapalım
@haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @emreemreu @Hachiko @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @The_Erinch @doan56 @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Burak97 @Sherlock