aynı kafadanız banadaAynen en çok bana yarayacak gibi bu.
aynı kafadanız banadaAynen en çok bana yarayacak gibi bu.
Önümüzde iki gün daha var ben mesela tam hesaplamadım da iki gün de buna yakın gidersem elenmem herhalde. Bu arada dizinin önceki haftalarda aldığı reyting oranlarını da göz önünde bulundur.inşalah elenen 4 un içinde olmam
aynen kardeşim saol...aklımda hepsi..öyle yapam sende öyle yap kardeşim..Önümüzde iki gün daha var ben mesela tam hesaplamadım da iki gün de buna yakın gidersem elenmem herhalde. Bu arada dizinin önceki haftalarda aldığı reyting oranlarını da göz önünde bulundur.
bu hafta ilk 4 eleneni etiket yaparsın ..dimi ben gene iyi puan almışımSonuçlar konuya eklendi.
Günün en yüksek puanına 38 ile @Yiğitt ulaşırken, 35 puan ile @STARAN kopuk ilerlediği yarışmaya dahil oldu ve sıralamasını üstlere çıkardı.
Zirve yarışında olan @Sherlock tahmin yapmayı unuttuğu için puanı sabit kaldı.
@serhatt ise 93 puanla zirvedeki yerini korurken onu 85 puanla @Özgür ve 84 puanla @Yiğitt takip etti.
@emreemreu, @Veteran, @12.Adam ve @Burak97 de tahmin yapmayı unutan arkadaşlarımız oldu. Bu bildirimi aldıktan sonra bugünün tahminlerini yollamanızı öneririm. Daha 2 gün var bitmesine.
@haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @emreemreu @Hachiko @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @The_Erinch @doan56 @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Burak97 @Sherlock
Ve seyircimiz @Dosi
Ben de öyle yapıyorum zaten. Aslında bügün reytinglere bakmadım da tutacak gibi olduğunu biliyordum, perşembe günü oranlar çok değişmiyor zaten.aynen kardeşim saol...aklımda hepsi..öyle yapam sende öyle yap kardeşim..
perşembe sabit zaten bende geçmişe yaptımBen de öyle yapıyorum zaten. Aslında bügün reytinglere bakmadım da tutacak gibi olduğunu biliyordum, perşembe günü oranlar çok değişmiyor zaten.
Aynenbu hafta ilk 4 eleneni etiket yaparsın ..dimi ben gene iyi puan almışım
Çok sevindim az kalsın elenecektim... İyi yükseliş yaşamışım...Sonuçlar konuya eklendi.
Günün en yüksek puanına 38 ile @Yiğitt ulaşırken, 35 puan ile @STARAN kopuk ilerlediği yarışmaya dahil oldu ve sıralamasını üstlere çıkardı.
@serhatt ise 93 puanla zirvedeki yerini korurken onu 85 puanla @Özgür ve 84 puanla @Yiğitt takip etti.
@emreemreu, @Veteran, @12.Adam ve @Burak97 de tahmin yapmayı unutan arkadaşlarımız oldu. Bu bildirimi aldıktan sonra bugünün tahminlerini yollamanızı öneririm. Daha 2 gün var bitmesine.
@haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @emreemreu @Hachiko @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @The_Erinch @doan56 @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Burak97 @Sherlock
Ve seyircimiz @Dosi
Sonuçlar konuya eklendi.
Ve seyircimiz @Dosi
Evet, iyi gidiyorum mütevazı olamıycam.Eline sağlık 🤗
@Sherlock fırsatı tepmiş...
@Özgür iyi gidiyorsun
@serhatt maşallah
Ekli dosyayı görüntüle 93171
4'ten kim korkar be. Esas sen kork.4. sıradayım korkun benden.