UEFA Avrupa Ligi play-off turunda deplasmanda Rangers'a 2-1 mağlup olan Galatasaray, turnuvaya veda etti.
Rangers'ın gollerini Scott Arfield ve James Tavernier kaydederken, Galatasaray'ın tek golü Marcao'dan geldi.
Milli takım için açmıştım zamanında ve her defasında elim uğurlu gelmişti. Umarım yine uğurlu gelirVayy @Dosi hanım, siz maç konusu açar mıydınız?![]()
Milli takım ruhu ile tek yüreksek kazanmalıyızKaderimizi ortağım belirleyecek demek... Kendisinin şansına ve uğuruna inanıyoruz... @Dosi
Bu maç gerçekten milli maç havasında olacak. Hem kulüp puanları nedeniyle Galatasaray'ın kazanması Türkiye'nin avantajına neden olacak, hem de sosyal medyada çokça Türk bayrağına yönelik saygısızlık içeren paylaşımlarda bulunan Rangers taraftarına karşı önemli bir cevap olacak eğer kazanabilirsek.
Turun net favorisi Rangers ve kazanmamız mucizelere kalmış, umarım bu gece o mucizeyi yaşamış oluruz. Bu arada milli takım gibi bu konu da inşallah uğurlu gelir senin açman vesilesiyle![]()
@Dosi
Yine benzer şeye deyinmişiz 😱Milli takım ruhu ile tek yüreksek kazanmalıyızbu akşam evdekilere maç bakılacak, oyüzden full izleyeceğim bir maçın konusunu açmakta sakınca görmedim
![]()
Sinerji giderek büyüyor, ezeli rekabet ebedi dostluk sinerjisini de sağladıysak olacak bu iş... @SherlockYine benzer şeye deyinmişiz 😱![]()
@MasacRE ile yer değiştirmemiz daha uygun olabilir, Luyindama fazla kalıplı adam pek benzerliğimiz yok, biraz kütük gibi fiziği var sonuçta...Ekli dosyayı görüntüle 93102
Hazırız ve nazırız... İçerisi Şampiyonlar Ligi, hedef UEFA Avrupa Ligi... 🟨🟥
@Doğu @Maskeli Fedai @MasacRE @MEnes @Bully @Tolstoyevski @Sherlock @DarkLegenD @takas @Polat Şaşmaz @Danger UA! @Angelica @Felon @S.G.A.T. @Turkuazz @doan56...
Milli takım ruhu ile tek yüreksek kazanmalıyızbu akşam evdekilere maç bakılacak, oyüzden full izleyeceğim bir maçın konusunu açmakta sakınca görmedim
![]()
Sinerji giderek büyüyor, ezeli rekabet ebedi dostluk sinerjisini de sağladıysak olacak bu iş... @Sherlock
Yok turu Gs geçsin istiyorum
Derbi haftasında da başarılar dinlemiştim şimdi de bu maçın konusunu hazırlaman çok anlamlı 🤗😍
Muazzam 😍😍Ekli dosyayı görüntüle 93102
@Doğu @Maskeli Fedai @MasacRE @MEnes @Bully @Tolstoyevski @Sherlock @DarkLegenD @takas @Polat Şaşmaz @Danger UA! @Angelica @Felon @S.G.A.T. @Turkuazz @doan56...
Arkadaş, Bu fotoğrafı ne zaman görsem imreniyorum.Ekli dosyayı görüntüle 93102
Şaşırdım ama mantıklıYok turu Gs geçsin istiyorum
Yarı finale kadar Gs tutacam çeyrek final yaparlar inşallah Avrupada
Ne kadar fazla maç yaparlarsa kadro defoları o kadar ortaya çıkacak![]()
Derbi kısmında dediklerimde çok samimi olmamış olabilirimDerbi haftasında da başarılar dinlemiştim şimdi de bu maçın konusunu hazırlaman çok anlamlı 🤗😍
Umarım kazanırız 🤗