Uydurma haber o. Her yere aynı mesajı yazmayı bırak artık sıktın.bu farklı ve çook kalıteli işde hiç izlenmeyen diziden final haberleri çıktı..hayırlı olsun..dizi çok güzeldi ama..
hani sen benlen konuşmuyordun..beyfendi..ya doğruysa haber heryerde var..Uydurma haber o. Her yere aynı mesajı yazmayı bırak artık sıktın.
Kerem Çatay'ın iki dizinin aynı gün olması iyi değil ayrıca Kanal D gün değişikliği yapacağını sanmıyorum bari Menajerimi Ara yapsınFanlar da gün değişsin diye bastırıyor daha neyi bekliyorlar anlamıyorum.ss Bunu görüp de gün değiştirmeyen davul olsun. 😡
Ekli dosyayı görüntüle 93111
@Özgür @serhatt @Yiğitt @hayret bi şey @Dosi @Hachiko @mesmeso61
Boşa çaba.Fanlar da gün değişsin diye bastırıyor daha neyi bekliyorlar anlamıyorum.ss Bunu görüp de gün değiştirmeyen davul olsun. 😡
En azından kanal ve yapımcının gözüne çarpabilir senin gibi boş oturup üzülmektense bir şey yapıyorlar.Boşa çaba.
Üzüldüğümü kim söyledi?En azından kanal ve yapımcının gözüne çarpabilir senin gibi boş oturup üzülmektense bir şey yapıyorlar.
Dizi için şakasına söyledim boş oturma kısmını. Hepimiz dizinin durumu için üzülüp burada yorum yapıyoruz en azından fanlar biraz uğraşıyorlar. Twitter hesabım gitmese ben de 1-2 tane yazardım.Üzüldüğümü kim söyledi?
Sen napıyorsun acaba boş oturmayıp?
Müstehak sana her şey.Dizi için şakasına söyledim boş oturma kısmını. Hepimiz dizinin durumu için üzülüp burada yorum yapıyoruz en azından fanlar biraz uğraşıyorlar. Twitter hesabım gitmese ben de 1-2 tane yazardım.
Kendisi anca forumdan klavyesini konuşturuyor. Buradan Ay Yapım ve Star’a sallamak kolay. @AseratÜzüldüğümü kim söyledi?
Sen napıyorsun acaba boş oturmayıp?
Kendisi anca forumdan klavyesini konuşturuyor. Buradan Ay Yapım ve Star’a sallamak kolay. @Aserat
Kıskandığın, sürekli laf söylediğin diziden görsel kullanmak da ilginçmiş.
Kıskanmıyorum sadece TRT'nin bu dizi üzerinden yaptığı çakallıklara gıcığım. Ayrıca uzun uzun laf yazmaktansa böylesi cevabımı kısaca belirtiyor.Kıskandığın, sürekli laf söylediğin diziden görsel kullanmak da ilginçmiş.
İnşallah fotoğraftaki durumu yaşarsın o zaman.Kıskanmıyorum sadece TRT'nin bu dizi üzerinden yaptığı çakallıklara gıcığım. Ayrıca uzun uzun laf yazmaktansa böylesi cevabımı kısaca belirtiyor.
23 bin twete kadar ulaşmış başlık. Dizinin fan kitlesi resmen reytingleri takip eden kitleymiş. Onu gördüm twetlerde Hadi bi fragman yayınlansında yeni gününü öğrenelim. Pazartesi, salı ve çarşamba dışında hangi gün olursa olsun şuankinden daha iyi gidecektir.Fanlar da gün değişsin diye bastırıyor daha neyi bekliyorlar anlamıyorum.ss Bunu görüp de gün değiştirmeyen davul olsun. 😡
Yani bunu görmezden gelen kanal ve yapımcı batmayı hak ediyor demektir. Cuma da iyi gitmez kalan izleyiciyi FOX'un dizisi alacak. Bence perşembe de gitmez ama hafta içi günler arasında en makulü. En iyisi hafta sonu olur yine.23 bin twete kadar ulaşmış başlık. Dizinin fan kitlesi resmen reytingleri takip eden kitleymiş. Onu gördüm twetlerde Hadi bi fragman yayınlansında yeni gününü öğrenelim. Pazartesi, salı ve çarşamba dışında hangi gün olursa olsun şuankinden daha iyi gidecektir.