Bekliyorum Deniz'i.
Bekliyorum Deniz'i.
Ama bu Onedio videolarında sanki Beyaz Show gibi uğursuzluk var. Katılan oyuncuların oynadığı dizileri düşünüyorum da mesela Aybüke&Boran katıldı Şahin Tepesi bitti, Pınar ve Berk katıldı Bir Deli Rüzgar bitti, Hafsanur ve Denizcan katıldı Aşk Ağlatır da final. Denizcan bunu tahmin edip katılmasaymış keşke.Aynen görmüştüm. Önce hayırlı haberler alırsak bu da hediyemiz olacak.
Hep tesadüf bunlar.Ama bu Onedio videolarında sanki Beyaz Show gibi uğursuzluk var. Katılan oyuncuların oynadığı dizileri düşünüyorum da mesela Aybüke&Boran katıldı Şahin Tepesi bitti, Pınar ve Berk katıldı Bir Deli Rüzgar bitti, Hafsanur ve Denizcan katıldı Aşk Ağlatır da final. Denizcan bunu tahmin edip katılmasaymış keşke.
Herhalde final yaklaştığındaMayda ne ya gül gibi Hicham hikayesini işlemek varken.
Fotoğraflarda yine Barış-Beren 🤮 Yapın bakalım daha ne kadar yapılacak bu hamleler.
Bu bölümü de eski senaristler yazmıştır belki yenisi biraz müdahale eder oraya.Mayda ne ya gül gibi Hicham hikayesini işlemek varken.
Fotoğraflarda yine Barış-Beren 🤮 Yapın bakalım daha ne kadar yapılacak bu hamleler.
Aynen böylesin.
Ekli dosyayı görüntüle 93173
İnkar etme işte öylesin. (Birazdan da kesin yav he he fotosunu atarsın, klasik)
Benim de dizide en sevdiğim temalardan bu. Toygar artık her Ay Yapım dizisine müzik yapmıyor zaten Zemheri’nin müziklerini de bu Uğur Ateş ve Saki Çimen yapmıştı.Bu müzik çok güzel ya son bölümden beri dinliyorum. Diğer müzikler de gerçekten çok iyi demek ki her Ay Yapım dizisinde Toygar Işıklı'ya yaptırmaya gerek yokmuş.
@Özgür @serhatt @Yiğitt @hayret bi şey @Dosi @Hachiko @mesmeso61
UTC'de de Cem Öğet vardı Toygar Işıklı'nın son dönemde birbirini andıran müzikleri arasında taze soluk oluyor.Benim de dizide en sevdiğim temalardan bu. Toygar artık her Ay Yapım dizisine müzik yapmıyor zaten Zemheri’nin müziklerini de bu Uğur Ateş ve Saki Çimen yapmıştı.
Sen ve mesmeso'nun bu diziye elem saçmaktan başka görevi yok mu.ssBölümü yeni tamamladım. Çok sıkıcı bir bölümdü. Düşüşü anlayabiliyorum
Buna objektif olmak denir @mesmeso61Sen ve mesmeso'nun bu diziye elem saçmaktan başka görevi yok mu.ss
Kesinlikle. Eleştiri olmazsa başarı da olmaz.Buna objektif olmak denir @mesmeso61