Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Aynen görmüştüm. :A Önce hayırlı haberler alırsak bu da hediyemiz olacak. :Z
Ama bu Onedio videolarında sanki Beyaz Show gibi uğursuzluk var. :A Katılan oyuncuların oynadığı dizileri düşünüyorum da mesela Aybüke&Boran katıldı Şahin Tepesi bitti, Pınar ve Berk katıldı Bir Deli Rüzgar bitti, Hafsanur ve Denizcan katıldı Aşk Ağlatır da final. :A Denizcan bunu tahmin edip katılmasaymış keşke. :A

• Güldürdün
Reactions: hayret bi şey
Ama bu Onedio videolarında sanki Beyaz Show gibi uğursuzluk var. :A Katılan oyuncuların oynadığı dizileri düşünüyorum da mesela Aybüke&Boran katıldı Şahin Tepesi bitti, Pınar ve Berk katıldı Bir Deli Rüzgar bitti, Hafsanur ve Denizcan katıldı Aşk Ağlatır da final. :A Denizcan bunu tahmin edip katılmasaymış keşke. :A
Hep tesadüf bunlar. :A

Mayda ne ya gül gibi Hicham hikayesini işlemek varken. :(

Fotoğraflarda yine Barış-Beren 🤮 Yapın bakalım daha ne kadar yapılacak bu hamleler.

• Beğendim
Mayda ne ya gül gibi Hicham hikayesini işlemek varken. :(

Fotoğraflarda yine Barış-Beren 🤮 Yapın bakalım daha ne kadar yapılacak bu hamleler.
Bu bölümü de eski senaristler yazmıştır belki yenisi biraz müdahale eder oraya. :A

Bir de Mayda ajansı aldıktan sonra Hicham hikayesi biraz farklı şekilde işlenebilir Feris karşı hamle olarak başka bir patron adayı getirir mesela. :A

• Beğendim
Bu bölümü de eski senaristler yazmıştır belki yenisi biraz müdahale eder oraya. :A

Bir de Mayda ajansı aldıktan sonra Hicham hikayesi biraz farklı şekilde işlenebilir Feris karşı hamle olarak başka bir patron adayı getirir mesela. :A
Aynen böylesin. :A
1601642520952.jpeg

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Benim de dizide en sevdiğim temalardan bu. Toygar artık her Ay Yapım dizisine müzik yapmıyor zaten Zemheri’nin müziklerini de bu Uğur Ateş ve Saki Çimen yapmıştı. :A
UTC'de de Cem Öğet vardı Toygar Işıklı'nın son dönemde birbirini andıran müzikleri arasında taze soluk oluyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Bölümü yeni tamamladım. Çok sıkıcı bir bölümdü. Düşüşü anlayabiliyorum :D

• Sinir Bozucu
  • Beğendim
Reactions: Aserat and mesmeso