Oya'yı çok özlemişim.7. BÖLÜM ÖN İZLEME
Çok bir sey anlatmamasına rağmen çok güzel olmuş.
İzlemediğin dizi hakkında yorum yapma bence. Eleştirmeden önce otur izle, bu şekilde hoş olmuyor. Kıyasladığın diziyi de görünce normalde bu yorumunu hiç kaale almamam lazım aslında...aldatma..evlenmeden önce çocuk var burda...bu dizinin neresı farklı kaliteli anlamadımkıı..deniz yıldızı dizinin kalitesinde deniz yıldızı gibide farklı bir diziymiş.
Arkadaşın huyu böyle işte aldırma.İzlemediğin dizi hakkında yorum yapma bence. Eleştirmeden önce otur izle, bu şekilde hoş olmuyor. Kıyasladığın diziyi de görünce normalde bu yorumunu hiç kaale almamam lazım aslında...
Yanlış bir şey aslında ama neyseArkadaşın huyu böyle işte aldırma.
Tam üstüne bastınGülin’i orijinalindeki gibi neşeli yazmak varken bu kadar sinir bozucu yazmak... Dakika bir gol bir yine sinirlendim.
sende benım kalbımı kırmadığın için saol...bir arkadaş senın gıbı uyarmadı kovmaktan beter etti..sen guzelce uyardın..ama dizi çook kalitelı farklı olsa izlenmıyor...bugun hiç izlenmez .edho var..saol kardeşim uyardığın için.İzlemediğin dizi hakkında yorum yapma bence. Eleştirmeden önce otur izle, bu şekilde hoş olmuyor. Kıyasladığın diziyi de görünce normalde bu yorumunu hiç kaale almamam lazım aslında...
Kesinlikle..Barış'ın abisinin yerini Gülin ve Beren devraldı bu bölüm
Feris de kendince haklı sonuçta tam bağlanacakken neden göstermeden bırakıp gidiyor. Kendisi de söyledi zaten bana sorun var dese yardımcı olurdum diye.Feris'in biraz daha ayrı yaklaşmasını bekliyordum