Geçen haftakiler gitmesin yeter modundayım ben.Bi bakıyoruz kaybettiğimiz seyirciler geri dönüyormuş
Geçen haftakiler gitmesin yeter modundayım ben.Bi bakıyoruz kaybettiğimiz seyirciler geri dönüyormuş
Bu sezon beni heyecanlandıran tek iş, masumlar apartmanı
Yok çok kasvetli, içimi karartıyor Zaten 2 dizi izliyorum sadece, fazlasına niyetim yokKırmızı Odayımı izlemedinmi hiç
Yok çok kasvetli, içimi karartıyor Zaten 2 dizi izliyorum sadece, fazlasına niyetim yok
Dramı ben de severim ama kırmızı oda biraz daha belgesel tarzı salt dram olduğu için bana hitap etmiyor. İzlerken eğlenmem lazımHadi ya bende dramı çok severim ya bu arada Bir an için @Dosi zeynep ile konuştuğumu sandım oda sevmez kasvetli şeyleri
Dramı ben de severim ama kırmızı oda biraz daha belgesel tarzı salt dram olduğu için bana hitap etmiyor. İzlerken eğlenmem lazım
Hadi ya bende dramı çok severim ya bu arada Bir an için @Dosi zeynep ile konuştuğumu sandım oda sevmez kasvetli şeyleri
Bu benim lafımDramı ben de severim ama kırmızı oda biraz daha belgesel tarzı salt dram olduğu için bana hitap etmiyor. İzlerken eğlenmem lazım
Bu benim lafım
İşte bir dizide aradığım en önemli özellik @Angelica
Dizi hasta-doktor sahnelerinden ve hastaların aşırı dramatik hayatlarının kesitlerinden ibaret değil mi? Nasıl güldürdüğü anlar olabilir kiValla nasıl dram olduğuna pek bakmıyorum beni etkiledimi tamamdır o iş aslında tam istediğin var bu dizide güldürdüğü anlarda var
Dizi hasta-doktor sahnelerinden ve hastaların aşırı dramatik hayatlarının kesitlerinden ibaret değil mi? Nasıl güldürdüğü anlar olabilir ki
Hem geç başlıyor, hem de başlar başlamaz reklam giriyor düşüş normal. Kanal kaşınıyor...3 dizi de şu an reklamda. El birliğiyle izleyiciyi Masumlar Apartmanı ve Masterchef'e itiyorlar yok böyle olay.
Kanal değil kanallar. Muhtemelen üçü de 22.45'e kadar reklamsız gidecek ama yine de sinir bozucu.Hem geç başlıyor, hem de başlar başlamaz reklam giriyor düşüş normal. Kanal kaşınıyor...
Beni ilgilendirmiyor diğerleri.Kanal değil kanallar. Muhtemelen üçü de 22.45'e kadar reklamsız gidecek ama yine de sinir bozucu.
Beni Hekimoğlu da ilgilendiriyor diğer diziyi sallayabiliriz.Beni ilgilendirmiyor diğerleri.