Menajerimi Ara maalesef düşüşe devam etmiş.
Bölümler güzel ama rakip güçlü olunca kendini gösteremiyor. Eğer pazar günü alınan sonuçlara kulak tıkıp salıda diretirlerse düşmeye devam eder. Star'ın durumu nedeniyle hemen bitmesi mümkün değil ama şansını daha fazla zorlamasınlar. Ay Yapım da bugüne kadar pek yapmadığı bir şey yapıp senaristleri değiştirdi ama başarı istiyorlarsa dizilerini hafta sonuna koymama ısrarından da vazgeçmeli.
Hekimoğlu'nun bölümü bayağı beğenilmiş onun düşüşüne daha çok şaşırdım. Malum diziden etkilenmemişti ama bu hafta ondan bile izleyici gitmiş. Kanal D etkisiyle devam eder ama bu reytingleri kesinlikle hak etmiyor umarım toparlanır.
Malum dizinin reytinglerini reklam kuşağı açana kadar ciddiye almıyorum. Diğer kanallar mecburen reklam açmak zorunda ama bu dizi devlet kanalında olduğu ve para derdi bulunmadığı için 160 dakika reklamsız gidip insanların başka diziye geçmesine izin bile vermiyor çok büyük bir haksızlık ve alçaklık bu.
Yukarıdaki kaliteli yapımlar yerine klasik aşk üçgeni dışında insanlara bir şey vaat etmeyen, vasat başrollü Baraj'ın yükselmesi..
Böyle düz ve sıradan (üstelik kadın izleyiciye hitap eden yeni bir yapım gelmişken) bir dizide insanların ne bulduğunu anlamıyorum kesinlikle Total'de en çok izlenen 2. dizi olmayı hak etmeyen bir iş. Kefaret çabuk başlasın da kurtulalım bir an önce.