29 Eylül 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    24
Menajerimi Ara maalesef düşüşe devam etmiş. :( Bölümler güzel ama rakip güçlü olunca kendini gösteremiyor. Eğer pazar günü alınan sonuçlara kulak tıkıp salıda diretirlerse düşmeye devam eder. Star'ın durumu nedeniyle hemen bitmesi mümkün değil ama şansını daha fazla zorlamasınlar. Ay Yapım da bugüne kadar pek yapmadığı bir şey yapıp senaristleri değiştirdi ama başarı istiyorlarsa dizilerini hafta sonuna koymama ısrarından da vazgeçmeli.

Hekimoğlu'nun bölümü bayağı beğenilmiş onun düşüşüne daha çok şaşırdım. Malum diziden etkilenmemişti ama bu hafta ondan bile izleyici gitmiş. Kanal D etkisiyle devam eder ama bu reytingleri kesinlikle hak etmiyor umarım toparlanır. :(

Malum dizinin reytinglerini reklam kuşağı açana kadar ciddiye almıyorum. Diğer kanallar mecburen reklam açmak zorunda ama bu dizi devlet kanalında olduğu ve para derdi bulunmadığı için 160 dakika reklamsız gidip insanların başka diziye geçmesine izin bile vermiyor çok büyük bir haksızlık ve alçaklık bu.

Yukarıdaki kaliteli yapımlar yerine klasik aşk üçgeni dışında insanlara bir şey vaat etmeyen, vasat başrollü Baraj'ın yükselmesi.. :T: Böyle düz ve sıradan (üstelik kadın izleyiciye hitap eden yeni bir yapım gelmişken) bir dizide insanların ne bulduğunu anlamıyorum kesinlikle Total'de en çok izlenen 2. dizi olmayı hak etmeyen bir iş. Kefaret çabuk başlasın da kurtulalım bir an önce.
Sen Masumlar Apartmanı'nı izlemedin mi? 😱 'Malum dizi' mi? Ay ben şok...

Baraj çok çok heyecanlı idi dün. Ve haftaya da öyle olacak. Çok entrika yazıldı. Haftaya 4'e çıkar. :bhr:
TOTAL'i +4 oranına çıkarsa bir süre daha şans verilir zaten ki böyle zorlu bir günde +4 iyi orandır ama AB grubu düşük. Orayı da yükseltmesi lazım, +3+3.50 oranlarına çıkmalı.

Menajerimi Ara dereye düşmeye devam ediyor. Geçen hafta Barış&Dicle sahneleri yüzünden reyting gidiyor dediğim de ne alakası var 20 dakika sahneleri vardı diyen bir kesim görmüştüm instagramda. Bu hafta sahneleri uzadı reytingler daha da düştü. Acil ya gün değişikliği ya da radikal kararlar.

Tüh sen ciddiye almadıysan bitti bu iş. :F Reklam kuşağı açınca da aşağı yukarı aynı oranları alacak nesi alçaklık. 5’lere mi düşecek sanki. :A

Menajerimi Ara’nın düşüşüne üzüldüm dünkü bölümü beğenmiştim ama senin bu yorumlarını gördükçe içimden böyle sevinesim geliyor. :A

Hadi MA’yı çekemiyorsun da Baraj’a ne diye sallıyorsun. :A Ha o vasat dediğin dizi daha önce çok sevdiğin Burcu’ya da teklif edilmişti. Kabul etseydi ağzının suyu aka aka izlerdin o vasat aşk hikayesin. :A
Ben orada diziye değil kanalın stratejisine tepki gösteriyorum. Bu dizinin nasılsa her türlü yüksek alacağını hepimiz biliyoruz o zaman reklam versinler de o reytingin anlamı olsun. Gerçi söz konusu TRT olunca 20. bölümde bile reklamsız gidebilir Baba Candır'dan biliyorum. :A

Burcu bu klişe diziyi kabul edecek kadar vizyonsuz biri olmadığı için sıkıntı yok. :A Aslında laf atmazdım ama Menajerimi Ara, Hekimoğlu gibi farklı ve kaliteli işler düşerken bu dizinin yükselmesi absürd. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
İzliyorum ve güzel bir dizi ama kanalın şeyleri yüzünden hafiften uyuz olmaya başladım. :A

Dediğim gibi her türlü yüksek reyting alacak o zaman reklamlı yayınlansın diğer diziler gibi.
Hayır demişsin ya reytinglerini ciddiye almam o zamana kadar o zaman da aynı alır o yüzden dedim.

😢😢😢

Screenshot_20200930_133102.jpg

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz geldikten sonra 2. haftasında belli olur durumlar.
Baraj için oranı kötü değil çünkü rakipler de düşük diyordum ve haklı çıktım. Şimdi eşit oranlara yaklaşmışlar.

Hekimoğlu Cumartesi'ye kaydırılırsa iş yapar :D umarım öyle olur. Salı günü artık TV izlemiyorum. Dizilerimi bölerek tüm haftaya yaymaya başladım :D

• Beğendim
Reactions: mesmeso and Doğan
masumlar apatmanı na tebrikler..menejerimi ara dizisi farklı olduğu için reytingi düştü normaldir..insanlar farklı diziye alışık değil ...edhoda gelecek haftaya hekimoğlu ve menejerımi ara dahada zorlaşçak ..starın dizis final haberi gelir belkı
final haberi gelir dedim menejerimi ara .edho gelmeden final haberleri geldi :D :F:F

Türkiyede dram veya romantik komediler seviliyor bu tazrz farklı işler gerçekten hatasız olsada ne yazıkkı belirli toplum izleyicileri kısıtlı kalıyor ve final yapmak zorunda kalıyor..tabi haberler doğruysa