29 Eylül 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    24
masumlar apatmanı na tebrikler..menejerimi ara dizisi farklı olduğu için reytingi düştü normaldir..insanlar farklı diziye alışık değil ...edhoda gelecek haftaya hekimoğlu ve menejerımi ara dahada zorlaşçak ..starın dizis final haberi gelir belkı

• Beğendim
Reactions: STAR
size katılıyorum daha show tv şeref sözü gelecek salı gününe galiba.şeref sözü bence tutar yani show tv idare edecek izlenmeyi alır.zaten show çok yüksek hedefi yoktur bence .merakla şeref sözünü bekliyorum.
Ben de 'Şeref Sözü' dizisinin tutacağını düşünüyorum, salı akşamı 6-7 oranını alacak kadar izleyici çekebilecek bence. Bu da kanala yeter her türlü.

Hekimoğlu ya da Menajerimi Ara gün değiştirmeli. Hekimoğlu Azize olmasa cumartesi olacaktı. İlk başta en olmadı cumartesine alsın ama hiç zannetmiyorum en azından Menajerimi Ara kurtarsın kendini ikisinden biri mutlaka gün değişikliği yapmalı.

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Bence hekimoğlu cumartesi gününe alınsın harcanmasını istemiyorum menejerimi ara da pazar günü olsun

MA tepetaklak olmuş... AB DE 2 ye kadar inmiş.... Masunlar Apartmanı 13 dayanmış AB de....... Gerçekten günün dizilerinin tepesine çıktı, Masterchef için değişen birşey yok, aynen devam ilk 3 de yola devam masterchef :)

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Hekimoğlu ve Menajerimi Ara'nın kitleleri Masumlar Apartmanı ile benzediğinden maalesef düşüşleri devam etmiş izleyici tercihini MA'dan yana kullanmış.

Masumlar Apartmanı yükselmeye devam etmiş ben daha bile yüksek tahmin ettim ama Eylül ayında bu oranları alıyorsa Kasım - Aralık'ta uçar.

Masterchef'te düşüyor. 9+ aldığı Salı gününde 6 bandına inmiş.

Son düzenleme:
Masumlar Apartmanı tüm gruplarda diğer üç dizinin toplamından fazla reyting almış, tebrikler :A Ama dünkü bölüm sıkıcıydı, umarım ilk 2 bölümdeki gibi aşk temasını fazla abartmadan daha dengeli bir şekilde işlenir dizi.
Menajerimi Ara izlemiyorum ama erken final yapmasını istemem, cumartesi gününe alınsa iş yapar aslında.
Baraj kötü gidiyor ama diğer iki diziden daha kötü değil durumu. Bence kanal final yapma sırasında önceliği zümrüdüankaya vermeli :A

Menajerimi Ara çok fena çakılmış bence salıda harcamaya devam etmesinler gün değişikliği gerekiyor.

Aslında 'Baraj' bir toparlanmaya mı başladı ne? TOTAL ve AB grupları yükseliş yaşamış, ABC1'de 0.10 düşüşü var. Bu oranlar kanala yeter mi bilemiyorum. Aslında 'Kimsesizler' salı günü de güzel iş yapabilir? Yapamaz mı? Masumlar Apartmanı'nın rüzgarı sürdüğü sürece zor diyenler olabilir ama ekmek de yiyebilir gibi duruyor. Salı reytingleri artık belirlendi diyebiliriz. 3 yapım riskte, bir yapımın yeri garanti. EDHO gelecek birkaç haftaya, onun da yeri garanti diyebilir miyiz? Bence deriz. Yani günü iki yapım paylaşıyor olacak (dizi açısından), haliyle 1 dizi daha gelip 6-7 bandıyla işi götürebilir. Hatta daha fazlası bile.

Aslında 'Baraj' bir toparlanmaya mı başladı ne? TOTAL ve AB grupları yükseliş yaşamış, ABC1'de 0.10 düşüşü var. Bu oranlar kanala yeter mi bilemiyorum. Aslında 'Kimsesizler' salı günü de güzel iş yapabilir? Yapamaz mı? Masumlar Apartmanı'nın rüzgarı sürdüğü sürece zor diyenler olabilir ama ekmek de yiyebilir gibi duruyor. Salı reytingleri artık belirlendi diyebiliriz. 3 yapım riskte, bir yapımın yeri garanti. EDHO gelecek birkaç haftaya, onun da yeri garanti diyebilir miyiz? Bence deriz. Yani günü iki yapım paylaşıyor olacak (dizi açısından), haliyle 1 dizi daha gelip 6-7 bandıyla işi götürebilir. Hatta daha fazlası bile.
Baraj çok çok heyecanlı idi dün. Ve haftaya da öyle olacak. Çok entrika yazıldı. Haftaya 4'e çıkar. :bhr:

Menajerimi Ara maalesef düşüşe devam etmiş. :( Bölümler güzel ama rakip güçlü olunca kendini gösteremiyor. Eğer pazar günü alınan sonuçlara kulak tıkıp salıda diretirlerse düşmeye devam eder. Star'ın durumu nedeniyle hemen bitmesi mümkün değil ama şansını daha fazla zorlamasınlar. Ay Yapım da bugüne kadar pek yapmadığı bir şey yapıp senaristleri değiştirdi ama başarı istiyorlarsa dizilerini hafta sonuna koymama ısrarından da vazgeçmeli.

Hekimoğlu'nun bölümü bayağı beğenilmiş onun düşüşüne daha çok şaşırdım. Malum diziden etkilenmemişti ama bu hafta ondan bile izleyici gitmiş. Kanal D etkisiyle devam eder ama bu reytingleri kesinlikle hak etmiyor umarım toparlanır. :(

Malum dizinin reytinglerini reklam kuşağı açana kadar ciddiye almıyorum. Diğer kanallar mecburen reklam açmak zorunda ama bu dizi devlet kanalında olduğu ve para derdi bulunmadığı için 160 dakika reklamsız gidip insanların başka diziye geçmesine izin bile vermiyor çok büyük bir haksızlık ve alçaklık bu.

Yukarıdaki kaliteli yapımlar yerine klasik aşk üçgeni dışında insanlara bir şey vaat etmeyen, vasat başrollü Baraj'ın yükselmesi.. :T: Böyle düz ve sıradan (üstelik kadın izleyiciye hitap eden yeni bir yapım gelmişken) bir dizide insanların ne bulduğunu anlamıyorum kesinlikle Total'de en çok izlenen 2. dizi olmayı hak etmeyen bir iş. Kefaret çabuk başlasın da kurtulalım bir an önce.

Menajerimi Ara maalesef düşüşe devam etmiş. :( Bölümler güzel ama rakip güçlü olunca kendini gösteremiyor. Eğer pazar günü alınan sonuçlara kulak tıkıp salıda diretirlerse düşmeye devam eder. Star'ın durumu nedeniyle hemen bitmesi mümkün değil ama şansını daha fazla zorlamasınlar. Ay Yapım da bugüne kadar pek yapmadığı bir şey yapıp senaristleri değiştirdi ama başarı istiyorlarsa dizilerini hafta sonuna koymama ısrarından da vazgeçmeli.

Hekimoğlu'nun bölümü bayağı beğenilmiş onun düşüşüne daha çok şaşırdım. Malum diziden etkilenmemişti ama bu hafta ondan bile izleyici gitmiş. Kanal D etkisiyle devam eder ama bu reytingleri kesinlikle hak etmiyor umarım toparlanır. :(

Malum dizinin reytinglerini reklam kuşağı açana kadar ciddiye almıyorum. Diğer kanallar mecburen reklam açmak zorunda ama bu dizi devlet kanalında olduğu ve para derdi bulunmadığı için 160 dakika reklamsız gidip insanların başka diziye geçmesine izin bile vermiyor çok büyük bir haksızlık ve alçaklık bu.

Yukarıdaki kaliteli yapımlar yerine klasik aşk üçgeni dışında insanlara bir şey vaat etmeyen, vasat başrollü Baraj'ın yükselmesi.. :T: Böyle düz ve sıradan (üstelik kadın izleyiciye hitap eden yeni bir yapım gelmişken) bir dizide insanların ne bulduğunu anlamıyorum kesinlikle Total'de en çok izlenen 2. dizi olmayı hak etmeyen bir iş. Kefaret çabuk başlasın da kurtulalım bir an önce.
Tüh sen ciddiye almadıysan bitti bu iş. :F Reklam kuşağı açınca da aşağı yukarı aynı oranları alacak nesi alçaklık. 5’lere mi düşecek sanki. :A

Menajerimi Ara’nın düşüşüne üzüldüm dünkü bölümü beğenmiştim ama senin bu yorumlarını gördükçe içimden böyle sevinesim geliyor. :A

Hadi MA’yı çekemiyorsun da Baraj’a ne diye sallıyorsun. :A Ha o vasat dediğin dizi daha önce çok sevdiğin Burcu’ya da teklif edilmişti. Kabul etseydi ağzının suyu aka aka izlerdin o vasat aşk hikayesin. :A

• Güldürdün
Reactions: offensive

MA reklam verse bile düşmez bence reytingleri artık.

TRT deki MA dizisi başarılı tv 8 ın kırmızı odaki gibi. TRT 'Yİ başarısını hakediyor sonuna kadar n derler meyve veren ağaç taşlanır.