23 Eylül 2020 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kod Adı Angel (TV'de İlk) | Kanal D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
Benim Adım Melek için sevindim. Bu sezon hiç bakmadım. Yükselmesi iyi oldu :D

• Beğendim
Reactions: Doğan
Benim Adım Melek 4+ alarak eski oranlarına dönmüş. İzleyici ekran başına yavaş yavaş geçiyor.

SÇK çok iyi gidiyor bakalım Sadakatsiz, DEK ve Kuruluş gelince ne yapacak.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Sen Çal Kapımı dün akşamki harika bölümle ABC’de 10’ü görür demiştim, yine ucundan dönmüş. :A Ama 9.93 bile harika oranlar. :Z Kıskanmaya devam. :A

• Güldürdün
Reactions: Doğan
Şimdi yeniden yaptım geldi mi. :A
Yok artık 😱 yılların üyesisin ve editlemede etiketleme yapıldığında bildirimln asla gitmediğini bilmiyormusun 😱 @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski
Ben 3 sene önce farkedip yaydım heryere :A etiket bildirimi gitsin istiyorsan herzaman sıfır mesajda etiket yapılıp yollanmalı :A asla ve asla var olan mesajı editlersen bildirim olmaz.

Misal beni unutup sonradan editleyip ekleyenlere çok suç üstü yaptım :A

Yok artık 😱 yılların üyesisin ve editlemede etiketleme yapıldığında bildirimln asla gitmediğini bilmiyormusun 😱 @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski
Ben 3 sene önce farkedip yaydım heryere :A etiket bildirimi gitsin istiyorsan herzaman sıfır mesajda etiket yapılıp yollanmalı :A asla ve asla var olan mesajı editlersen bildirim olmaz.

Misal beni unutup sonradan editleyip ekleyenlere çok suç üstü yaptım :A
Benim etiketlemeyle çok işim olmadı bu zamana kadar. :A Belki o yüzden bilmiyorumdur. :A Senin sayende öğrendim yine. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi