Daha öğreteceğin çok şey var belli ki.Ne kadarda harika biriyim
Öğretmene öğretmek yakışır 😎
Menajerimi Ara gibi farklı ve güzel bir proje 3 reyting alırken her yaz aynısı yapılan, balon başrol oyunculu klişe mi klişe diziler 9 reyting alıyor yazık bize.
Artık farklı ve güzel dizilerin izlendiğini arkadaşlara söyler misiniz? Boş yere saldırıyorlar. Menajerimi Ara bu kadar düştüyse seyirciden önce ekip düşünmeli nerede yanlış yapıyoruz diye.
Burdan kaos çıkmaz. Aserat ya birazdan geri vites yapar, ya MA’yı objektif olmayan bir şekilde ölümüne savunur, ya yine OK yazar ya da hiçbir şey yapmaz.
Olsun, pek şirin geldi atışmalarınızBurdan kaos çıkmaz. Aserat ya birazdan geri vites yapar, ya MA’yı objektif olmayan bir şekilde ölümüne savunur, ya yine OK yazar ya da hiçbir şey yapmaz.
Kime yazıyor ki zaten sıkışınca. Neyse ki sosyal medyada Menajerimi Ara fanı olup da dizinin eksik ve sıkıntılı yanlarını objektif dile getirebiliyorlar. Ve neredeyse hepsi benle aynı fikirde.Olsun, pek şirin geldi atışmalarınız
Aserat zaten sıkıştığında cevap yazamıyor. Bana da yapıyor böyle hep
Aserat'a ise dizi konularında objektiflik nerdeyse 0Kime yazıyor ki zaten sıkışınca. Neyse ki sosyal medyada Menajerimi Ara fanı olup da dizinin eksik ve sıkıntılı yanlarını objektif dile getirebiliyorlar. Ve neredeyse hepsi benle aynı fikirde.
artı özet..eskiden 1 saati n güzel..ondan ben eskileri çook seviyom.Aserat'a ise dizi konularında objektiflik nerdeyse 0
Ben daha tamamlamadım henüz son bölümü. 40 dakika izlemiştim dün. Bugün tamamlarım. Şu dizi süreleri işkence resmen :S
Olur mu kendisi çok objektif.Aserat'a ise dizi konularında objektiflik nerdeyse 0
Ben daha tamamlamadım henüz son bölümü. 40 dakika izlemiştim dün. Bugün tamamlarım. Şu dizi süreleri işkence resmen :S
Ben hepsini nerdeyse bırakma kararı almıştım geçen ama dün Hekimoğlu'nu izleyip eski keyfi alınca vazgeçtimOlur mu kendisi çok objektif.
Cidden süreler yüzünden fazla izleyemiyorum ya. Bu sezon o kadar güzel dizi var ama çoğunu izleyemiyorum çünkü vakit kalmıyor.
Hekimoğlu’nu yazın verilen tekrarları sayesinde izledim gayet keyifli iş, sıkmıyor. Ama acaba orijinalini mi izlesem diyorum.Ben hepsini nerdeyse bırakma kararı almıştım geçen ama dün Hekimoğlu'nu izleyip eski keyfi alınca vazgeçtim
Benim dizi sayım az ama yinede fazla geliyor bana
İnternetten yabancı dizi işi beni yoruyor genelde. Az ve öz bakınıyorumHekimoğlu’nu yazın verilen tekrarları sayesinde izledim gayet keyifli iş, sıkmıyor. Ama acaba orijinalini mi izlesem diyorum.
Çok güzel yabancı diziler var niye kapattın kendini öyle. 😱İnternetten yabancı dizi işi beni yoruyor genelde. Az ve öz bakınıyorum
Sherlock (dizi olanı umarım devam eder) ve Better Call Saul dizilerim var final yapmayan. 2 dizim daha vardı ama saçmaladı yeni sezonlara bakmam.
Yeni yabancı dizilerede kapalıyım artık