23 Eylül 2020 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kod Adı Angel (TV'de İlk) | Kanal D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
Menajerimi Ara gibi farklı ve güzel bir proje 3 reyting alırken her yaz aynısı yapılan, balon başrol oyunculu klişe mi klişe diziler 9 reyting alıyor yazık bize. :)

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Artık farklı ve güzel dizilerin izlendiğini arkadaşlara söyler misiniz? Boş yere saldırıyorlar. :) Menajerimi Ara bu kadar düştüyse seyirciden önce ekip düşünmeli nerede yanlış yapıyoruz diye. :A

bizim seyircimiz aşk meşk aşiret romantık komedileri izliyorlar.yeni farkılı dizilere kafa yormak istemezler...

Menajerimi Ara gibi farklı ve güzel bir proje 3 reyting alırken her yaz aynısı yapılan, balon başrol oyunculu klişe mi klişe diziler 9 reyting alıyor yazık bize. :)
Artık farklı ve güzel dizilerin izlendiğini arkadaşlara söyler misiniz? Boş yere saldırıyorlar. :) Menajerimi Ara bu kadar düştüyse seyirciden önce ekip düşünmeli nerede yanlış yapıyoruz diye. :A
tenor.gif

• Güldürdün
Reactions: Özgür and Doğan
Burdan kaos çıkmaz. :A Aserat ya birazdan geri vites yapar, ya MA’yı objektif olmayan bir şekilde ölümüne savunur, ya yine OK yazar ya da hiçbir şey yapmaz. :A
Olsun, pek şirin geldi atışmalarınız :A
Aserat zaten sıkıştığında cevap yazamıyor. Bana da yapıyor böyle hep :A :A

• Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: Aserat and Özgür
Olsun, pek şirin geldi atışmalarınız :A
Aserat zaten sıkıştığında cevap yazamıyor. Bana da yapıyor böyle hep :A :A
Kime yazıyor ki zaten sıkışınca. :A :A Neyse ki sosyal medyada Menajerimi Ara fanı olup da dizinin eksik ve sıkıntılı yanlarını objektif dile getirebiliyorlar. :A Ve neredeyse hepsi benle aynı fikirde. :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: Aserat and Dosi
Kime yazıyor ki zaten sıkışınca. :A :A Neyse ki sosyal medyada Menajerimi Ara fanı olup da dizinin eksik ve sıkıntılı yanlarını objektif dile getirebiliyorlar. :A Ve neredeyse hepsi benle aynı fikirde. :A
Aserat'a ise dizi konularında objektiflik nerdeyse 0 :A
Ben daha tamamlamadım henüz son bölümü. 40 dakika izlemiştim dün. Bugün tamamlarım. Şu dizi süreleri işkence resmen :S

Ben daha tamamlamadım henüz son bölümü. 40 dakika izlemiştim dün. Bugün tamamlarım. Şu dizi süreleri işkence resmen :S
artı özet..eskiden 1 saati n güzel..ondan ben eskileri çook seviyom.

• Beğendim
Olur mu kendisi çok objektif. :A :A

Cidden süreler yüzünden fazla izleyemiyorum ya. Bu sezon o kadar güzel dizi var ama çoğunu izleyemiyorum çünkü vakit kalmıyor. :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: Aserat and Dosi
Olur mu kendisi çok objektif. :A :A

Cidden süreler yüzünden fazla izleyemiyorum ya. Bu sezon o kadar güzel dizi var ama çoğunu izleyemiyorum çünkü vakit kalmıyor. :A
Ben hepsini nerdeyse bırakma kararı almıştım geçen ama dün Hekimoğlu'nu izleyip eski keyfi alınca vazgeçtim :A
Benim dizi sayım az ama yinede fazla geliyor bana :A

• Güldürdün
Reactions: Doğan and Özgür
Ben hepsini nerdeyse bırakma kararı almıştım geçen ama dün Hekimoğlu'nu izleyip eski keyfi alınca vazgeçtim :A
Benim dizi sayım az ama yinede fazla geliyor bana :A
Hekimoğlu’nu yazın verilen tekrarları sayesinde izledim gayet keyifli iş, sıkmıyor. :A Ama acaba orijinalini mi izlesem diyorum. :A

• Güldürdün
Hekimoğlu’nu yazın verilen tekrarları sayesinde izledim gayet keyifli iş, sıkmıyor. :A Ama acaba orijinalini mi izlesem diyorum. :A
İnternetten yabancı dizi işi beni yoruyor genelde. Az ve öz bakınıyorum :A
Sherlock (dizi olanı :A umarım devam eder) ve Better Call Saul dizilerim var final yapmayan. 2 dizim daha vardı ama saçmaladı yeni sezonlara bakmam.
Yeni yabancı dizilerede kapalıyım artık :A

• İlginç
Reactions: Özgür
İnternetten yabancı dizi işi beni yoruyor genelde. Az ve öz bakınıyorum :A
Sherlock (dizi olanı :A umarım devam eder) ve Better Call Saul dizilerim var final yapmayan. 2 dizim daha vardı ama saçmaladı yeni sezonlara bakmam.
Yeni yabancı dizilerede kapalıyım artık :A
Çok güzel yabancı diziler var niye kapattın kendini öyle. 😱 :A

• Güldürdün