hayret bi şey
Emekli
Neyseki buradaki sıra reyting sırası değilBen AB kısmını baz alarak en üste koyacağım ve tabiki sana inat hatta geride olsada. Bırak Yasak Elma'nın yakasını. Yıprandın bir hal oldun.
Reytingler forumla bağlantılı değil ki. Sürekli böyle bir bağlantı kurmak doğru gelmiyor bana.Ankette sadece 3 oy alıp Ratingde 10 almak.. Keyif budur 😎😎😎😎💪💪💪💪
asuman ilkk yuzde yok..didem başarılı olduMasterchef her yerde zirvede tebrikler,
total 6,53 rt / ab 9,56 / abc 9,33 / neredeyse 10 reyting almış şahane..
Serap Paköz tebrikler
TOTAL 32 GERCEGIN PESINDE STAR TV 1,15 7,46
AB 45 GERCEGIN PESINDE STAR TV 0,84 6,31
Didem şimdilik kefeni yırttı, haber önü iyi geldi şaşırtıcı şekilde.
Düşmezse yayından kaldırılmaz.
TOTAL: 41 1,01 6,18
AB: 47 0,83 5,68
Özgürcüm, anket ile rating arasındaki bağı ayırt edecek kadar bilgim olduğunu düşünüyorum, ben takılıyorum, hoşuma gidiyor.... Neticede forumda neredeyee tercşh edilmeyip, ratingde 1.çıkınca hoşuma gidiyor, nasıl sizler dizileriniz yüksek rating alınca mutlu oluyorsunuz, bende o şekil ama survivor da çok oldu, sürekki programo aşağılama falan, Masterchef dede aynı muhabbetler dönmez umarım.Reytingler forumla bağlantılı değil ki. Sürekli böyle bir bağlantı kurmak doğru gelmiyor bana.
Hekimoğlu'nun dünkü bölümü orijinalde ödül almış. Bizim izleyici sıkıcı ve karmaşık bulmuş. Bu dizi bu ülkeye fazla geliyor.Menajerimi Ara yine çok iyi gitmiş artık yerini sağlamlaştırdı. Gelecek hafta Masumlar Apartmanı izleyici çalabilir mi diye merak ediyorum ama yeni bölüm fragmanı çok iyi ve izleyici kolay kolay vazgeçmez diye düşünüyorum. Zaten izleyici kitleleri farklı olduğu için EDHO ve Ramo'dan da etkilenmez. Tüm ekibe kocaman tebrikler.
Hekimoğlu AB'de iyi gidiyor umarım biraz daha yükselir. Tabii geçen sezondaki 7-8 reytingler artık hayal ama bir tık daha artarsa iyi olacak.
Baraj Total'de 3+ almış ama diğer gruplarda pek iyi değil. 6. bölümde final yapar ve yerine Kimsesizler gelir. Umarım SÇK çok iyi gidiyor diye Öğretmen'i salıya koymak gibi bir saçmalık yapmazlar.
Ben daha izlemedim ama birkaç yorumda iyi şeyler okudum. Umarım daha da yükselir.Hekimoğlu'nun dünkü bölümü orijinalde ödül almış. Bizim izleyici sıkıcı ve karmaşık bulmuş. Bu dizi bu ülkeye fazla geliyor.
Çene çalacağına tabloyu ekleseneMenajerimi Ara yine çok iyi gitmiş artık yerini sağlamlaştırdı. Gelecek hafta Masumlar Apartmanı izleyici çalabilir mi diye merak ediyorum ama yeni bölüm fragmanı çok iyi ve izleyici kolay kolay vazgeçmez diye düşünüyorum. Zaten izleyici kitleleri farklı olduğu için EDHO ve Ramo'dan da etkilenmez. Tüm ekibe kocaman tebrikler.
Hekimoğlu AB'de iyi gidiyor umarım biraz daha yükselir. Tabii geçen sezondaki 7-8 reytingler artık hayal ama bir tık daha artarsa iyi olacak.
Baraj Total'de 3+ almış ama diğer gruplarda pek iyi değil. 6. bölümde final yapar ve yerine Kimsesizler gelir. Umarım SÇK çok iyi gidiyor diye Öğretmen'i salıya koymak gibi bir saçmalık yapmazlar.
Çene çalacağına tabloyu eklesene
Benim işim var kısa bakınıp kaçacağım. Çarşambalarım yoğun hep, reyting konusunda sizlere açtırmıştım zamanla