Baraj'ım inşallah bugün artacak. AMİN.
Yerlerini değiştirelim bence.Ben ikisini de izleyeceğim ama TV'de Hekimoğlu, internette Menajerimi Ara olur gibi.
Düşüneyim, olabilir beynim yorgun gibi oyüzden Menajerimi Ara daha uygunYerlerini değiştirelim bence.
O yüzden yazdığını tahmin etmiştim ama hala görüşümün arkasındayım görüldüğü gibi Çukur en çok izlenen olarak diziler klasmanında üste yazılmalı. Masterchef'in yeri fark etmez.Peki cevap niye bu kadar ciddi? @Dosi
Ben AB kısmını baz alarak en üste koyacağım ve tabiki sana inat hatta geride olsada. Bırak Yasak Elma'nın yakasını. Yıprandın bir hal oldun.O yüzden yazdığını tahmin etmiştim ama hala görüşümün arkasındayım görüldüğü gibi Çukur en çok izlenen olarak diziler klasmanında üste yazılmalı. Masterchef'in yeri fark etmez.
Peki cevap niye bu kadar ciddi? @Dosi
Niye olmayan dizileri sürekli galip yapıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Çukur en çok izlenmiş sonra da Sefirin Kızı var diğer gruplarda zaten Masterchef birinci bu ne tantana.Ben AB kısmını baz alarak en üste koyacağım ve tabiki sana inat hatta geride olsada. Bırak Yasak Elma'nın yakasını. Yıprandın bir hal oldun.
Geçmiş olsun. Seni kaybettik....Niye olmayan dizileri sürekli galip yapıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Çukur en çok izlenmiş sonra da Sefirin Kızı var diğer gruplarda zaten Masterchef birinci bu ne tantana.
Oha ben daha dün @Angelica 'ya fazla oyla, tek oyluk değil bu limitsiz dedim ve şuan benim yaptığıma bak 😱 😱
Bugün çok yorulmuşum gerçekten