cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,950
- Puanı
- 1,060
Bu 4 kişiyi (isimleri lazım değil) FOX'um yine bu sezon çıldırtacak.
Meraktan soruyorum Fox dışında bir kanaldan izlediğim dizi var mı?Bu 4 kişiyi (isimleri lazım değil) FOX'um yine bu sezon çıldırtacak.
Menajerimi Ara netten bakıyorum. @Angelica bilir. Düşer ama yakında. Dizi güzel gidiyor şimdilik ALLAH var. Zamanında KARA SEVDA, SİHİRLİ ANNEM VB. DİZİLERE BAKTIM NETTEN.Meraktan soruyorum Fox dışında bir kanaldan izlediğim dizi var mı?
Bizi çıldırtmaz da seni diğer kanalların başarılı olması çıldırtıyor belli ki.Bu 4 kişiyi (isimleri lazım değil) FOX'um yine bu sezon çıldırtacak.
AB Kralı biziz Abijimmmmm...... 😎💪👊
<. . .> ⊃ Mc ,y elma, sefirin kızıBu akşam neticesinde; yarın ki sonuçlarda geçen haftayı yaşarsak ki özellikle AB de kuvvetli bir ihtimal...
Liste büyümeye devam edecek
MASTERCHEF > Çukur,Yasak Elma,Sefirin Kızı,Hekimoğlu,Baraj,Menajerimi Ara
Nigar Kanlı neden listede yok? (Müge Anlı)Masterchef her yerde zirvede tebrikler,
total 6,53 rt / ab 9,56 / abc 9,33 / neredeyse 10 reyting almış şahane..
Serap Paköz tebrikler
TOTAL 32 GERCEGIN PESINDE STAR TV 1,15 7,46
AB 45 GERCEGIN PESINDE STAR TV 0,84 6,31
Didem şimdilik kefeni yırttı, haber önü iyi geldi şaşırtıcı şekilde.
Düşmezse yayından kaldırılmaz.
TOTAL: 41 1,01 6,18
AB: 47 0,83 5,68
@Tolstoyevski küsüratçı mı? 😆Menajerimi Ara reytingleri tam da @Tolstoyevski'nin sevdiği türden değil mi. 4.77-6.66-5.99 @Dosi
İyi bari bakıyormuşsun başka kanala da bir tane de olsaMenajerimi Ara netten bakıyorum. @Angelica bilir. Düşer ama yakında. Dizi güzel gidiyor şimdilik ALLAH var. Zamanında KARA SEVDA, SİHİRLİ ANNEM VB. DİZİLERE BAKTIM NETTEN.
Dizi çok iyiyse bakıyorum netten.İyi bari bakıyormuşsun başka kanala da bir tane de olsa