7 Eylül 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    26
Çukur, Sefirin Kızı ve Yasak Elma da gayet iyi açılış yapmış. Zamanla daha da yükseleceklerdir zaten, izleyicinin ekran dönüşü başladı diyebiliriz. Havalar soğudukça zirve yapmaya başlar oranlar. Böyle her yapımın evine ekmek götürdüğü günleri ayrı seviyorum. :X

Günün kazananı yine açık ara MasterChef Türkiye olmuş, en büyük tebriği hak eden yapım o kesinlikle...

Gençliğim Eyvah için yolun sonu görünüyor gibi, maalesef beklenen performansı çıkaramadı ortaya. Bakalım kanal ne karar verecek?

Genel olarak beklediğim bir açılış. Çukur biraz daha beklediğimden iyi gelmiş. Total çukur ab yasak elma gayet normal.

• Olmamış
Reactions: Doğan
Bir kaç haftaya oturur reytingler. Biz bu senede gümbür gümbür devam edeceğiz :Z
Evet bir kaç haftaya oturur ben biraz çekiniyordum Yasak Elma Total de alabilir diye ama 3 gün kala tarihi belli olduğu halde vermedi totali yasak Elma ne zamandan beri fragman atıyor. Tabiki durumlar değişecektir ama benim tahminim Total çukur ab yasak elma gider gibi. Bu süreçte seyirci kitlesi oluşturan diziler daha az zarar görüyor. Çukur ve Yasak Elma'da bu var ancak Sefirin Kızı oturtamadı bölüm sayısı henüz fazla değil

• Beğendim
Reactions: Dosi