Selçuk'um başta çok heyecan yaptı ki normal bu. Zamanla düzelecek inşallah. FOX'um güveniyor. Umarım bizi şaşırtmaz.
Fatih'ime ise çok ağladım. @Angelica HALEN KÖTÜYÜM.
Valla annemlerde sevmedi Fatih gibi olamıyor bu adam dediler
Selçuk'um başta çok heyecan yaptı ki normal bu. Zamanla düzelecek inşallah. FOX'um güveniyor. Umarım bizi şaşırtmaz.
Fatih son 5 dakika çok iyi konuştu...Selçuk'um başta çok heyecan yaptı ki normal bu. Zamanla düzelecek inşallah. FOX'um güveniyor. Umarım bizi şaşırtmaz.
Fatih son 5 dakika çok iyi konuştu...
Fatih'im de kötü oldu yayında aslında fark ettiniz değil mi? çok duygulandı.Valla annemlerde sevmedi Fatih gibi olamıyor bu adam dediler
Evet...Fatih'im de kötü oldu yayında aslında fark ettiniz değil mi? çok duygulandı.
Bizi hemen bırakmamalıydın be Fatih'im. Yeni yaşamında mutluluklar, emeklerin için çok sağ ol yeniden.Evet...
Kışın hep daha çok artıyorduk bu yıl da öyle olur. AB'de zamanla 8'e çıkarız.Dün reytinglerde fena gitmemiş aslında, ama meraktan mı izlendi diye düşünmüyor değilim. Fatih Portakal'ın gördüğü 10 - 11 reytingleri göremez ama bu haftayı bu şekilde kapatırsa daha kolay kolay oran kaybetmez bence.
Aynen, Kasım - Aralık ayında daha çok izleniyor haberler. Bakalım ne yapacak Selçuk.Kışın hep daha çok artıyorduk bu yıl da öyle olur. AB'de zamanla 8'e çıkarız.
Adamdan gider ayar reyting de alıyorlarHayır daha çıkmadı. Az sonra diye alt yazı geçiyorlar.
Olabilir de olmayabilir de.Adamdan gider ayar reyting de alıyorlar
Fatih Portakal kendisi dedi, rakipsizdim kaç yıldır diye.bende seyrettim..dün hayırlı ollsun fox haber i kimse geçemiyor..hep zirvede 10yıldan beri.
Fatih Portakal kendisi dedi, rakipsizdim kaç yıldır diye.
[/aynen rakıpsiz diye ayrıldı.valla..gerçek habercilik bu işte..atvbildiğim eski atvdeğil kanal d de öyle show 2.sırada
ATV haberde çok geri. Kanal D'de öyle. Sadece Show ile FOX yarışı var.aynen rakıpsiz diye ayrıldı.valla..gerçek habercilik bu işte..atvbildiğim eski atvdeğil kanal d de öyle show 2.sırada
ece üneride çok sverim komık videolar çıkıyor..foxuda severim.star haberde çook geride.trt haber nerde bilmemATV haberde çok geri. Kanal D'de öyle. Sadece Show ile FOX yarışı var.
Show haberi sevmiyorum ben, haber ile alakasız şeyleri verip duruyorlar.ece üneride çok sverim komık videolar çıkıyor..foxuda severim.star haberde çook geride.trt haber nerde bilmem
İsmail Küçükkaya farkı.sabah haberleride fox önde
Show'un sunucusu iyi haberi kötüShow haberi sevmiyorum ben, haber ile alakasız şeyleri verip duruyorlar.
Star TV'nin de sunucusunu değiştirmesi gerek, kaç senedir Nazlı Çelik sunuyor, ama yükselmiyor.
TRT'de değiştirdi sunucusunu, belki yükselir bu hafta.
İsmail Küçükkaya farkı.
Aynen. Mesela FOX, Ece Üner'i alabilirdi.Show'un sunucusu iyi haberi kötü
Aman kalsınAynen. Mesela FOX, Ece Üner'i alabilirdi.