7 Eylül 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    26
Diğerlerini bilmiyorum ama Yasak Elma cidden hep üstüne koymakta. Ben daha geçen sene başladım ve sonrasında kopamadım diziden :D
Sen izliyormusun Yasak Elma'yı?
izlemiyorum.sadece dizi haberlerini takıp ediyorum hem bu dizi hem komedi hemde enrika içeriyor.ondan başarılı dizi bu yasak elma çukurdan başarılı bence.

• Beğendim
Reactions: Dosi
izlemiyorum.sadece dizi haberlerini takıp ediyorum hem bu dizi hem komedi hemde enrika içeriyor.ondan başarılı dizi bu yasak elma çukurdan başarılı bence.
Diğerini izlemedim fazla oyüzden kıyaslayan ama Çukur o çatışma ve teker içinde ateş etmeler falan baya amatörce çekim vardı, orda bir ara km kaybetti.
Çukurda bir çok oyuncuyu seviyorum ama ilgimi çekmedi hiç.
Yasak Elma aynen entrika ve eğlenceli oluşu beğeniliyor. Eğlence kısmı zaten dizileri izlememe sebep olmakta.

• Beğendim
Reactions: Doğan
O ho, Senin dünyadan haberin yok :A hafta sonu kendisi açık açık yazdı afiş konusunda :Z @Tolstoyevski

Zamanında siz benle dalga geçip imkansız dediniz ama ben ona 1 sahne yolladım sonra 1 -2 tane daha yollayınca artık kendisi izlemeye başladı :A baştan sona bakmasada kısa kısa videolarla hakim olmasına yetti. Sizede tavsiye ederim @MEnes
Yalnız bu arada Yasak Elma > Çukur kalite olarak diyebilirim. Çukur gibi bir dizi nasıl fenomen haline geldi aklım almıyor, Çukur diziyse Kurtlar Vadisi 1-97 neydi? :A @Dosi @MEnes

Kanımı donduruyorsunuz, yapmayın... :A @MEnes

2.5 - 3 saatlik değil yerli dizi; Breaking Bad olsa onu bile izleyemem en başta saatten kaybediyor.. :A Diğer şeyleri karıştırmayalım tabi, Youtube önerilerine tesadüfen gelip otomatik açılmış filan olabilirler olacak o kadarı.. :A @Dosi
Hmm öyledir kesin

Şu sahneyi bakın yapmayın allah aşkına bu nedir :A Kurtlar Vadisi 1-97’yi, hatta Deli Yürek’i iyi kötü izledikten sonra böyle dizilerin çok sevilmesi tuhaf kaçıyor.

Gerçi konunun Kurtlar Vadisi ve Yasak Elma’yla ilgisi yok ama çaktırmayın, bahane bahanedir işte..:A
Bu sahne sonrası Masacre bıraktı diziyi :A

@doan56 işte bahsettiğim sahne :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Doğan and 12.Adam