Kıvanç harcanmaz umarım, bunla 2dir zor gruba düşüyor daha 4. Turda Haluk Bilginer ile aynı gruptaydı. Daha 10-14 oy gelir. Bakalım neler olacak.KIVANÇ TATLITUĞ
Kıvanç'ın oylamaya tabii tutulmadan finalist olması lazımdı, bu heriflerin içinde elenirse yapacağımı bilirim ben.Kıvanç harcanmaz umarım, bunla 2dir zor gruba düşüyor daha 4. Turda Haluk Bilginer ile aynı gruptaydı. Daha 10-14 oy gelir. Bakalım neler olacak.
Şu gruptan çıkamazsa @Tolstoyevski 'nin benden çekeceği var. Hep işime yaramayan kura çekmekteKıvanç'ın oylamaya tabii tutulmadan finalist olması lazımdı, bu heriflerin içinde elenirse yapacağımı bilirim ben.
Suç sende, kendin yap kuraları.Şu gruptan çıkamazsa @Tolstoyevski 'nin benden çekeceği var. Hep işime yaramayan kura çekmekte
O sorumluluğu almak istemiyorum. @Tolstoyevski objektif biri, yani şu aşamalardaSuç sende, kendin yap kuraları.
Nasılsa tahmin ettim ama 😎 yeterli oranda tanıyorum demek ki @Tolstoyevski3.grup net en zorlusu. 1 ve 2 yakınlar, en kolay oylanacak 4.grup benim açımdan.
Elenirse çok üzüleceğim benim finalist adayım ve elendiğinde artık desteklediğim kimse kalmaz. 2 kere üst üste Haluk Bilginer ile eşleşme şansızlığı oldu, Halit Ergenç ile de eşleşince hayal kırıklığı yaşadımHaluk Bilginer
Kıvanç Tatlıtuğ
Kıvanç elenmemeli.
Bir umut oldun bana ama dediğin gibi Halit tur atlar gibi. Haluk Bilginer garanti, bakalım kim tur atlayacak ikinci isim olarak :SHalit Ergenç'i çok severim, güncel durumda Türkiye'nin en iyi erkek oyuncusu dahi olabilir hatta ancak bu grupta duygusal tarafım ağır bastı. Kendisi nasılsa üst tura çıkacaktır diyerek Kenan ve Sekiz ikilisinden yana oyumu kullanıyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 91744
Bir umut oldun bana ama dediğin gibi Halit tur atlar gibi. Haluk Bilginer garanti, bakalım kim tur atlayacak ikinci isim olarak :S
Ben yıkılırım ama. Başka desteklediğim yokKıvanç'ı çok severim, oyunculuk olarak kendisini çok geliştirdiği gibi sürekli farklı rolleri ve karakterleri deniyor. O yüzden diğer isimlerin asla gerisinde değil ancak Halit Ergenç tur atlar bence de dediğin gibi. Bu durumda da üzülmem tabii, çok iyi bir oyuncu neticede.
Kıvanç’ın tur atlayacağına, her türlü en kötü üç kişinin bu gruptan çıkacağına dair teminat sözlerimin yer alacağı oku atayım mi?.. 🎯 @SherlockBen yıkılırım ama. Başka desteklediğim yok
Ah ah niye bu kuraya denk geldi. Ah @Tolstoyevski 😡
Kurayı gördüğümden beri modum bu: