2020 5.Tur | En Favori Erkek Oyuncu - 1. Grup

Hangi 2 isim çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Bilginer
Musa Uzunlar

Kıvanç harcanmaz umarım, bunla 2dir zor gruba düşüyor :( daha 4. Turda Haluk Bilginer ile aynı gruptaydı. Daha 10-14 oy gelir. Bakalım neler olacak.
Kıvanç'ın oylamaya tabii tutulmadan finalist olması lazımdı, bu heriflerin içinde elenirse yapacağımı bilirim ben. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Suç sende, kendin yap kuraları. :A
O sorumluluğu almak istemiyorum. @Tolstoyevski objektif biri, yani şu aşamalarda :A
Ben de kurallara uyup objektifim ama sevdiğim isimler zor eşleşmeye düşünce kendi ellerimle yaptığım için kahrolurum, oyüzden uzak duruyorum :A
Ve bi de keyfi müdahale ettiğim sanılmasın diye hiç bulaşmıyorum :A

Haluk Bilginer
Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç elenmemeli. :(

• Üzücü
Kıvanç Tatlıtuğ
Halit Ergenç

Haluk Bilginer
Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç elenmemeli. :(
Elenirse çok üzüleceğim :( benim finalist adayım ve elendiğinde artık desteklediğim kimse kalmaz. 2 kere üst üste Haluk Bilginer ile eşleşme şansızlığı oldu, Halit Ergenç ile de eşleşince hayal kırıklığı yaşadım :T:
Henüz belli değil ama elenme ihtimali çok yüksek. 7-8 oy daha gelir en fazla ve bakalım kaçı Kıvanç'a nasip olacak

• Güldürdün
Reactions: Bully
Halit Ergenç'i çok severim, güncel durumda Türkiye'nin en iyi erkek oyuncusu dahi olabilir hatta ancak bu grupta duygusal tarafım ağır bastı. Kendisi nasılsa üst tura çıkacaktır diyerek Kenan ve Sekiz ikilisinden yana oyumu kullanıyorum...

Kenan-Sekiz.jpg

• Harika
Halit Ergenç'i çok severim, güncel durumda Türkiye'nin en iyi erkek oyuncusu dahi olabilir hatta ancak bu grupta duygusal tarafım ağır bastı. Kendisi nasılsa üst tura çıkacaktır diyerek Kenan ve Sekiz ikilisinden yana oyumu kullanıyorum...

Ekli dosyayı görüntüle 91744
Bir umut oldun bana ama dediğin gibi Halit tur atlar gibi. Haluk Bilginer garanti, bakalım kim tur atlayacak ikinci isim olarak :S

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Bir umut oldun bana ama dediğin gibi Halit tur atlar gibi. Haluk Bilginer garanti, bakalım kim tur atlayacak ikinci isim olarak :S

Kıvanç'ı çok severim, oyunculuk olarak kendisini çok geliştirdiği gibi sürekli farklı rolleri ve karakterleri deniyor. O yüzden diğer isimlerin asla gerisinde değil ancak Halit Ergenç tur atlar bence de dediğin gibi. Bu durumda da üzülmem tabii, çok iyi bir oyuncu neticede. :A

• Üzücü
Kıvanç'ı çok severim, oyunculuk olarak kendisini çok geliştirdiği gibi sürekli farklı rolleri ve karakterleri deniyor. O yüzden diğer isimlerin asla gerisinde değil ancak Halit Ergenç tur atlar bence de dediğin gibi. Bu durumda da üzülmem tabii, çok iyi bir oyuncu neticede. :A
Ben yıkılırım ama. Başka desteklediğim yok :F
Ah ah niye bu kuraya denk geldi. Ah @Tolstoyevski 😡

Kurayı gördüğümden beri modum bu:

Ben yıkılırım ama. Başka desteklediğim yok :F
Ah ah niye bu kuraya denk geldi. Ah @Tolstoyevski 😡

Kurayı gördüğümden beri modum bu:

Kıvanç’ın tur atlayacağına, her türlü en kötü üç kişinin bu gruptan çıkacağına dair teminat sözlerimin yer alacağı oku atayım mi?.. :A 🎯 @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961