Turkuazz Forumda 5. Yılında 🍁

Sahi öyle oldu, uzun uzun uzun bir zamandır konuşamıyoruz gerçekten. :A Aaah ah neler yaşadım bir bilsen... :A
Muhabbet olmayınca bilmem imkansız tabiki :A

En son koronadan habersizken konuşmuştuk bire bir :F günler, haftalar, aylar hatta mevsimler değişti :A yıl olmasına da az kaldı :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Yakında dertleşmeye uğrayacağım sana merak etme... :A
dertleşme derken umarım sıkıntılı bir dertleşme değildir. Modun iyi gerçi :A

Yakında demeyeydin iyiydi , zehirli ok olabiliyor :A
Kapımız isteyen herkese açık (yani bazılarına:A)

• Güldürdün
dertleşme derken umarım sıkıntılı bir dertleşme değildir. Modun iyi gerçi :A

Yakında demeyeydin iyiydi , zehirli ok olabiliyor :A
Kapımız isteyen herkese açık (yani bazılarına:A)
Sıkıntılı bir dertleşme maalesef anlatınca anlayacaksın. :A Hemen hemen atlattığım için modum iyi şu sıralar ama sıkıntılı bir süreçten geçtim diyebilirim... :A

Zehirli ok falan yok geleceğim kısmetse... :A (Bana açıktır o kapı ben bilirim... :A )

• Beğendim
Reactions: Dosi
Sıkıntılı bir dertleşme maalesef anlatınca anlayacaksın. :A Hemen hemen atlattığım için modum iyi şu sıralar ama sıkıntılı bir süreçten geçtim diyebilirim... :A

Zehirli ok falan yok geleceğim kısmetse... :A (Bana açıktır o kapı ben bilirim... :A )
Galiba anladım meseleyi.
Yine sıkacaksa anlatma ama daha iyi olmanı sağlayacaksa anlat. Ozaman fazla erteleme. Nerede bulacağını biliyorsun beni :A
Evet herzaman açık sana ama şimdilik :A
Ben de bu ara baya baya yopundum ama artık vaktim var :A istediğin zaman yaz

• Beğendim
Galiba anladım meseleyi.
Yine sıkacaksa anlatma ama daha iyi olmanı sağlayacaksa anlat. Ozaman fazla erteleme. Nerede bulacağını biliyorsun beni :A
Evet herzaman açık sana ama şimdilik :A
Ben de bu ara baya baya yopundum ama artık vaktim var :A istediğin zaman yaz
Yok ya o sıkma aşamasını geçti bile ardımda bıraktım gibi. :A

Taam taam anladım kısa sürede uğrayacağım merak etme... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Benim canım arkadaşım dostum yakın zamanda o güzel sesini duyduğum için mutluyum iyi ki tanıtım iyi ki varmış bu forumda tebrik ediyorum nice forumlara inşAllah :D @Turkuazz

• Harika
Reactions: Turkuazz
Tebrikler @Turkuazz. :bhr: ne yazıkki hiç konuşmamız olmadı anladığım kadariyla Tuba Büyüküstün seviyorsun. Hediyemi vereyim ben de o zaman
220px-Tuba_Büyüküstün.jpg

• Harika
Reactions: Turkuazz
Tebrikler;
Nice 5 yılların olması dileğiyle; az ve öz gözüme çarpan bir üye olarak yolunda başarılar dilerim.

Klavyene ve düşüncelerine sağlık.

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961