Turkuazz Forumda 5. Yılında 🍁

Ekli dosyayı görüntüle 91642
Sonbaharı anlatan, Avrupa'nın en büyük bitki bahçelerinden ve dünya bitkilerinin bulunduğu , şehrimde olan bir mekanda bir foto, bukez fotoyu ben çekmedim)

Forumumuzun sakin, saygılı, efendi ve kimseyle kavga etmeyen sevilen üyesi ve benimde forumdaki bir kaç yakın arkadaşımdan biri olan @Turkuazz forumdaki 5. yılında :Z

Bizlerle birlikte nice nice senelere @Turkuazz 🤗

Herkese bonkör hediyeleriyle bilinen Turkuazz'a sizde hediye verirken bonkör davranın :Z

Hediyelerim:
Güzeller güzeli Tuba'nın en yeni hali :bhr: 🥰

Ve şarkılar:

öncelikle çok teşekkür ederim.konu harika hazırlanmış :bhr::Z benim açımdan sürpriz oldu...
sonbaharda foruma üyelik yapmakta muazzam raslantıymış aslında.konudaki fotoğraflarda muazzam hazırlanmış.emeğine sağlık.sonbaharı andıran fotoğrafa bayıldım :bhr: paylaşılan kliplerde zaten dinlemiş bulunduğum eserler.beni o alandada iyi tanıyorsun :Z forumda çok fazla dile getirmesemde ilk üye olduğum anlarda Tuba Büyüküstün hayranı olduğumda doğrudur o açıdan da paylaştığın çok teşekkürler..emeğine sağlık konu muazzam hazırlamışsın :bhr: :Z:Z

• Harika
Reactions: Dosi
@Turkuazz forumdaki 5.seneni gönülden kutluyorum iyi ki aramızdasın ve daha nice senelere hep birlikte umarım. :Z

haber-210753F7.jpg

çok teşekkürler hediyeyede bayıldım :bhr: :Z

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
öncelikle çok teşekkür ederim.konu harika hazırlanmış :bhr::Z benim açımdan sürpriz oldu...
sonbaharda foruma üyelik yapmakta muazzam raslantıymış aslında.konudaki fotoğraflarda muazzam hazırlanmış.emeğine sağlık.sonbaharı andıran fotoğrafa bayıldım :bhr: paylaşılan kliplerde zaten dinlemiş bulunduğum eserler.beni o alandada iyi tanıyorsun :Z forumda çok fazla dile getirmesemde ilk üye olduğum anlarda Tuba Büyüküstün hayranı olduğumda doğrudur o açıdan da paylaştığın çok teşekkürler..emeğine sağlık konu muazzam hazırlamışsın :bhr: :Z:Z
Beğenmene sevindim gerçi beğeneceğini biliyordum :A
Malum evden pek çıkmıyorum yoksa o mekanlarda kendim foto çekmek isterdim :D

• Harika
Reactions: Turkuazz
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
@Turkuazz tebrikler nice mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllar diliyorum hem forumda hem hayatında. Forumun gerçekten beyefendi ve naif kişiliklerindensin. :D

Hediye olarak son zamanlarda çok dinlediğim Şura'dan bir şarkıyla geleyim. Bu şarkıyı da epey severim. :D

• Harika
Reactions: Turkuazz

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961