ona satılmaz sanmıyorum. Akit tv gibi olur yoksa.ethem sancaka satılcak sabah konuşulmuş
ona satılmaz sanmıyorum. Akit tv gibi olur yoksa.ethem sancaka satılcak sabah konuşulmuş
yani aynı fikirdeyiz..fox geçen sezon da güçlüydü yasak elma savaşçı mucize doktor..fox konusunda aynı fikirde değiliz..ATV'ye Müge Anlı yeter. Program, milyon bütçeli dizileri ezip geçiyor reytinglerde. FOX'un bu sezon yayınlandığı dizilerden yana şansı güldü, geçen sezon öyle olmamıştı.
Show, Star, Kanal D hem PT'de hem de gündüz kuşağında zayıf.
yani aynı fikirdeyiz..fox geçen sezon da güçlüydü yasak elma savaşçı mucize doktor..fox konusunda aynı fikirde değiliz..
yanlış anladım bu sezon yenisezon olmadıya doğruBenim bu sezon dediğim geçen sezon işte.Aynı fikirdeyiz.
Ethem Sancak'tan iyidir.Bi ara kanalı Bein medya satın alacağına dair haberler dolaşıyordu
Bencede medya açısından daha iyi yönetecek biri alsınEthem Sancak'tan iyidir.![]()
Cem Uzan zamanında kanal çok kaliteliydi.cem uzan alsın daha iyi
Bencede medya açısından daha iyi yönetecek biri alsın![]()
Geçen sene BİM'e bile satılacak dediler forumda başlığı yok onunDaha önce hiç satılma haberi görmedim.![]()
cem uzanı keşke medyadan çekilmeseydi..sabahları çizgifilm sonrada sabah haberlşeri çokda güzel aile dizleri komedidizileri vardı..yarışöalarda kalıtedi..Cem Uzan zamanında kanal çok kaliteliydi.
Uzan medyadan anlıyordu o tarzda biri alsa çok daha iyiCem Uzan zamanında kanal çok kaliteliydi.
Keşke uzan alsa starıcem uzan alsın daha iyi
ah keşke doğan ve doğuş grubu yapamadılarKeşke uzan alsa starı
Geçen sene BİM'e bile satılacak dediler forumda başlığı yok onun![]()
![]()
cem uzanı keşke medyadan çekilmeseydi..sabahları çizgifilm sonrada sabah haberlşeri çokda güzel aile dizleri komedidizileri vardı..yarışöalarda kalıtedi..
Uzan medyadan anlıyordu o tarzda biri alsa çok daha iyi