Star TV Satılıyor Mu?

seyircisi foxa kaptırdı diyenlerde var..avlu dizis farklı biriş değildi atvdede parmaklılar ardında vardı..foxta 2016 2017 de kötuydu..bu sefer star kötu gibi..

Aynen, çoğu kişi FOX'a kaptırdı izleyicisini dedi, diyor. Geçen sezon gündüz kuşağı tutmadı, PT'de yayınladıkları iş yapmadı. Ama bu sezon toparlayacak bence.

• Beğendim
Reactions: Doğan
Aynen, çoğu kişi FOX'a kaptırdı izleyicisini dedi, diyor. Geçen sezon gündüz kuşağı tutmadı, PT'de yayınladıkları iş yapmadı. Ama bu sezon toparlayacak bence.
atvve fox dizileri daha güçlü..onu bir yorumda yazmıştım..gunduz kuşağındada guçlüler..foxu yasak elmayı izlettiren kesin şahıkadır..show star kanald zayıf malesef...

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
atvve fox dizileri daha güçlü..onu bir yorumda yazmıştım..gunduz kuşağındada guçlüler..foxu yasak elmayı izlettiren kesin şahıkadır..show star kanald zayıf malesef...

ATV'ye Müge Anlı yeter. Program, milyon bütçeli dizileri ezip geçiyor reytinglerde. FOX'un bu sezon yayınlandığı dizilerden yana şansı güldü, geçen sezon öyle olmamıştı.

Show, Star, Kanal D hem PT'de hem de gündüz kuşağında zayıf.

Son 3 ayda beşinci satılma haberi bu galiba, öyle bir durum olsa önce Acun ortak olmak ister :A :A