Tek Menajerimi Ara hatrına ben silmem.4 tane güzel dizi hazırladı, hazırlıyor. Umarım gerçekleşmez, aksi takdirde Star'ı da ATV gibi silmek zorunda kalacağım.![]()
Tek Menajerimi Ara hatrına ben silmem.4 tane güzel dizi hazırladı, hazırlıyor. Umarım gerçekleşmez, aksi takdirde Star'ı da ATV gibi silmek zorunda kalacağım.![]()
Tek Menajerimi Ara hatrına ben silmem.![]()
Kazara Aşk hangisiydi tek adı tanıdık geliyor.Merakla beklediğim Sol Yanım ve Kazara Aşk'ta var...![]()
Kazara Aşk hangisiydi tek adı tanıdık geliyor.![]()
Tamam Sol Yanım ile karıştırdım şimdi her şey aklıma geldi.Gökçe Akyıldız'ın oynayacağı.Koliba Film'in dizisi.
Tamam Sol Yanım ile karıştırdım şimdi her şey aklıma geldi.![]()
Geç olsun güç olmasın.Sol Yanım'da geç başlayacak.Ekim gibi.
startvnin satılacağı bilgi yalanmış kardeşler
ethem sancaka satılcak sabah konuşulmuş
doğuş neden satıyorkı izlenmediği içinmi acaba..keşkeUmarım yalan çıkar ya.![]()
doğuş neden satıyorkı izlenmediği içinmi acaba..keşke
seyircisi foxa kaptırdı diyenlerde var..avlu dizis farklı biriş değildi atvdede parmaklılar ardında vardı..foxta 2016 2017 de kötuydu..bu sefer star kötu gibi..Geçen sezon kötü geçmişti.
seyircisi foxa kaptırdı diyenlerde var..avlu dizis farklı biriş değildi atvdede parmaklılar ardında vardı..foxta 2016 2017 de kötuydu..bu sefer star kötu gibi..
atvve fox dizileri daha güçlü..onu bir yorumda yazmıştım..gunduz kuşağındada guçlüler..foxu yasak elmayı izlettiren kesin şahıkadır..show star kanald zayıf malesef...Aynen, çoğu kişi FOX'a kaptırdı izleyicisini dedi, diyor. Geçen sezon gündüz kuşağı tutmadı, PT'de yayınladıkları iş yapmadı. Ama bu sezon toparlayacak bence.
atvve fox dizileri daha güçlü..onu bir yorumda yazmıştım..gunduz kuşağındada guçlüler..foxu yasak elmayı izlettiren kesin şahıkadır..show star kanald zayıf malesef...
Son 3 ayda beşinci satılma haberi bu galiba, öyle bir durum olsa önce Acun ortak olmak ister![]()
![]()