Hangi dizileri özlediniz?/ Hangi diziler ilginizi çekti?


  • Kullanılan toplam oy
    21

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
10 Mart 2015
Mesajlar
85,157
Reaksiyon puanı
107,776
Puanı
1,060
movies.jpg



'Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk' etkinliğinin 2. Sezon 4. bölümü ile sizlerleyiz. İleriki zamanlarda başlayacak olan 'En Özlenilen Dizi 2010-2015' etkinliği için bir nevi ön hazırlık olarak düşünebiliriz. Tüm tanıtacağımız diziler o etkinlikte yarışmayacak, çünkü belirli yıllardaki dizileri seçeceğiz ve bunu zamanla birlikte kararlaştırırız.

Ankette beğendiğiniz veya ilginizi en fazla çekmiş olan dizilere oy verebilirsiniz.

İşte karşınızda iz bırakmış ve özlenilen 10 dizi:

Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Kanal D ekranlarında 2010 yılında ilgiyle izlenmiş olan dizide, Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Aras Bulut İynemli, Mete Horozoğlu, Wilma Elles, Zeynep Farah Abdullah gibi başarılı isimler yer aldı.

Ezel
Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, aksiyon ve dram türündeki dizi, 28 Eylül 2009'da Show TV'de yayın hayatına başladı, sonrasında 25 Ocak 2010 tarihinde atv kanalında yayınlanmaya başladı. Dizinin oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Tuncel Kurtiz, Haluk Bilginer, Bade İşçil, Salih Kalyon, Kıvanç Tatlıtuğ gibi birçok başarılı isim yer aldı.

Aşk ve Ceza
Atv ekranlarında yayınlanmış olan dizi 2 sezon sürdü. 2010 yılında yayın hayatına başlayan dizide Murat Yıldırım, Nurgül Yeşilçay, Nazan Kesal, Feride Çetin, Erkan Bektaş gibi başarılı oyuncular yer aldı.

Aramızda Kalsın
Star TV ekranlarında 2 sezon yayınlanmış olan dizide Gökçe Bahadır, Uğur Yücel, Binnur Kaya ve Caner Cindoruk gibi başarılı isimler yer aldı. 2013 yılında yayın hayatına başlayan dizi 52 bölüm sürdü.

Adını Feriha Koydum
Show TV ekranlarında büyük ilgiyle izlenmiş olan dizi 2011 yılında yayın hayatına başlamıştı. Vahide Perçin, Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy, Ceyda Düvenci, Deniz Uğur gibi başarılı isimler yer aldı.

Pis Yedili
Show TV ekranlarında 2011 yılında yayınlanmış olan dizide Eda Ece, Kadir Doğulu, Uraz Kaygılaroğlu, Ayşegül Aldinç yer aldı.

Tatlı Küçük Yalancılar
Star TV ekranlarında yayınlanmış olan dizi sadece 1 sezon sürdü. 2015 yılında yayınlanmış olan dizide Burak Deniz, Dilan Deniz Çiçek, Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi gibi başarılı oyuncular yer aldı.

Kurt Seyit ve Şura
Star TV ekranlarında 2014 yılında yayınlanmış dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah, Fahriye Evcen, Birkan Sokullu, Elçin Sangu ve Demet Özdemir gibi başarılı isimler yer aldı.

Umutsuz Ev Kadınları
Kanal D ve FOX TV ekranlarında yayınlanmış olan dizi 154 bölüm sürdü. Evrim Solmaz, Ceyda Düvenci, Bennu Yıldırımlar, Özge Özder gibi başarılı isimler yer aldı.


Kara Para Aşk
Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Nebahat Çehre, Hazal Türesan gibi başarılı isimler yer aldı. Dizi 2014 yılında ATV ekranlarında yayınlandı.
 

slhttnmtl

Favori Üye
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
27,107
Reaksiyon puanı
24,021
Puanı
1,060
Konum
Denizli
Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Aramızda Kalsın
Adını Feriha Koydum
Pis Yedili
Tatlı Küçük Yalancılar
Umutsuz Ev Kadınları
 
  • Beğendim
Reactions: Dosi

Turkuazz

Favori Üye
Katılım
4 Eylül 2015
Mesajlar
17,718
Reaksiyon puanı
13,197
Puanı
860
Konum
Dünyadan
Ezel
Öyle bir Geçer zaman ki
Aramızda kalsın
Pis yedili
Feriha
Kara para aşk
Dizi listeleri çok muazzam.bu haftanın dizileri çoğu başarılı bulduğum diziler 2 dizi daha oylayabilirdim çok kalabalık oylama yapmayayım dedim..emeğine sağlık @Dosi konu hazırlamayı çok uğraşmışsın 🤗🤗
 
  • Harika
Reactions: Dosi