Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk (2010-2015) | 2. Sezon - 4. Bölüm

Hangi dizileri özlediniz?/ Hangi diziler ilginizi çekti?

• Kullanılan toplam oy
    21
Jenerik müziklerine göre değerlendirilmesi gerekir o etkinlikte aslında ama ister istemez dediğin gibi durumlar olabilir. :A Neyse patent kalsın da, tozlu raflar arasında kalıversin zararı kalmaz. :A
Ben bu konu gibi anketli konulara el atarım. Uzun süreli etkinlikler benden uzak dursun artık. En Özlenilen Dizi sözüm vardı yoksa onu da es geçerdim.

Müzik sohbet kısımlarında bu konuya benzer konular gelecek arada😊 bu arada bugün nerdeyse 20 konu açtım :F tüm hafta şu modda olsam olur aslında :A
IMG_20200630_003914.jpg

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Ben bu konu gibi anketli konulara el atarım. Uzun süreli etkinlikler benden uzak dursun artık. En Özlenilen Dizi sözüm vardı yoksa onu da es geçerdim.

Müzik sohbet kısımlarında bu konuya benzer konular gelecek arada😊 bu arada bugün nerdeyse 20 konu açtım :F tüm hafta şu modda olsam olur aslında :A
Ekli dosyayı görüntüle 91126
Bu fotoğrafı görünce hep soracağım unutuyorum, yahu adamın kafasında kask var ve kimse de demiyor ki nasıl içecek o elindeki şişenin içindeki şeyi kırık da olsa? 😱 :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu fotoğrafı görünce hep soracağım unutuyorum, yahu adamın kafasında kask var ve kimse de demiyor ki nasıl içecek o elindeki şişenin içindeki şeyi kırık da olsa? 😱 :A
Çözümü vardır.
Ben fırlatacağım şişeyi. İçmek istesem kırık olmazdı :A kendime göre ayarladım.

• Güldürdün
Çözümü vardır.
Ben fırlatacağım şişeyi. İçmek istesem kırık olmazdı :A kendime göre ayarladım.
O şişenin yerinde kumanda filan olsaydı keşke, karşında dünya manzarası dünyayı ayakların altında yönetme olayı kumanda ile. :A

Ama içecek de fena değil gi... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@denizz19 onun profilini diyorsun. Gördüm ben :F
Yorumsuz :A
Yok ben ona güveniyorum, sadece şişenin serinliğini hissedip ferahlamak için kapağı açıp tutmuştur hepsi bu. Olduğu gibi kumsala döktüğüne dair şahitler bile var ya denize dökmüş olabilir, kendisine değil deniz olan denize yani. :A @denizz19

Gece gece kahveyi çok kaçırdım anlaşılan ben de çene düştü. :A

• Güldürdün
Reactions: denizz19 and Dosi
Yok ben ona güveniyorum, sadece şişenin serinliğini hissedip ferahlamak için kapağı açıp tutmuştur hepsi bu. Olduğu gibi kumsala döktüğüne dair şahitler bile var ya denize dökmüş olabilir, kendisine değil deniz olan denize yani. :A @denizz19

Gece gece kahveyi çok kaçırdım anlaşılan ben de çene düştü. :A
@denizz19 onların TV vitrini gör hele :A baya çeşit var:A
Çok fazla etiketledik. Heyecan yapar acaba ne diye :A Deniz gelmişken konuya uğra :A

@denizz19 onların TV vitrini gör hele :A baya çeşit var:A
Çok fazla etiketledik. Heyecan yapar acaba ne diye :A Deniz gelmişken konuya uğra :A
90'lardaki old Turkey kültürünü yaşatıyor adam tek başına, eskiden muhafazakar aileler bile sırf vitrinde süs olsun güzel dursun diye likör alıp hiç kullanmadan sadece süs olarak vitrinde saklarlarmış. :A

• Güldürdün
Reactions: denizz19 and Dosi
90'lardaki old Turkey kültürünü yaşatıyor adam tek başına, eskiden muhafazakar aileler bile sırf vitrinde süs olsun güzel dursun diye likör alıp hiç kullanmadan sadece süs olarak vitrinde saklarlarmış. :A
Çoğu kişi bilmeden vitrine koyarlardı, boş şişeler ve sırf güzel diye ama içki şişesi olduğunu öğrendikelrinde atan akrabalarımı biliyorum :A

• Güldürdün
Ekli dosyayı görüntüle 91113

"Ben bir kere senin dünyana girdim mi, o dünyayı kafana geçirmeden oradan çıkmam. Ben yakışıklı Serdar'ım. Bir yerde bir oyun varsa oyunun kralını ben oynarım. En büyük parsayı ben toplarım." (Yakışıklı Serdar)

Ulan yine aklıma sen geldin bu adamı görünce. :A @MEnes
Neden acaba, gerçekten çok merak ediyorum bu adamla olan bağlantımı... :A (Aslında biliyor...)

• Güldürdün
Reactions: Sherlock