18 Mayıs'ta kim doğdu?Doğum günün kutlu olsun Farah Zeynep Abdullah
Ekli dosyayı görüntüle 91078
Böyle bir melekle aynı gün doğduğun için çok şanslısın ben de 4 Mayıs, 18 Mayıs ve 19 Nisan'da doğmayı ne çok isterdim. @alperuz
4 Mayıs Burcu Biricik, 18 Mayıs Demet Evgar, 19 Nisan Binnur Kaya18 Mayıs'ta kim doğdu?
Şansımı kutluyorum şu an.4 Mayıs Burcu Biricik, 18 Mayıs Demet Evgar, 19 Nisan Binnur Kaya
Vay be.Şansımı kutluyorum şu an.
Ah Fafa... üzümlü kekim... bu kadar ortak yanımız varken neden evlenmiyoruz ki...Doğum günün kutlu olsun Farah Zeynep Abdullah
Ekli dosyayı görüntüle 91078
Böyle bir melekle aynı gün doğduğun için çok şanslısın ben de 4 Mayıs, 18 Mayıs ve 19 Nisan'da doğmayı ne çok isterdim. @alperuz
Normalde 17 de kimliğimde 18 yazıyor ordan yırttım.Vay be.
Senin hayalin olan Burcu Biricik ile aynı gün doğma olayını yaşayan benim Çatlayabilirsin4 Mayıs Burcu Biricik, 18 Mayıs Demet Evgar, 19 Nisan Binnur Kaya
Senin hayalin olan Burcu Biricik ile aynı gün doğma olayını yaşayan benim Çatlayabilirsin
Şimdi o da çıkar gelir bir yerlerden
@xBUGRAx 26 Nisan diye hatırlıyorum onun dışında yoktur herhalde.Şimdi o da çıkar gelir bir yerlerden
Geçmiş Doğum günün kutlu olsun.🎈🎉🎁🎊🎂4 Mayıs Burcu Biricik, 18 Mayıs Demet Evgar, 19 Nisan Binnur Kaya
Neden farklı? Acep Nüfus memuru kasıtlı mı yaptı ?Normalde 17 de kimliğimde 18 yazıyor ordan yırttım.
Neyse boşver aynı günde doğmam şu ana kadar hiçbir şey değiştirmedi hayatımda.
Yo 23.30 gibi doğmuşum da bilemiyorum nüfus memurum Demet Evgar hayranı da olabilir.Neden farklı? Acep Nüfüs memuru kasıtlı mı yaptı ?
Mesai bittikten sonra dünyaya gelmişsin. Tüh be!Yo 23.30 gibi doğmuşum da bilemiyorum nüfus memurum Demet Evgar hayranı da olabilir.
Napıyım çok aceleci davranmışım normalde varmış birkaç günüm.Mesai bittikten sonra dünyaya gelmişsin. Tüh be!
Günlük yaşamında da bu kadar aceleci msn?Napıyım çok aceleci davranmışım normalde varmış birkaç günüm.
A şimdi fark ettim aynen günlük hayatta da aceleciyim bir fizik tedaviye gidiyorum fizyoterapist düzgün düzgün yapalım sonra göndercem diyo hatta.Günlük yaşamında da bu kadar aceleci msn?