Sende mi arama motoruna amca diyorsun?
hemde büyük keyifle
Sende mi arama motoruna amca diyorsun?
Of yine mi. Senaristler salaklığına yansın Çağatay’a yaza yaza 5 dakika sahne yazdılar.O zaman hattı kalmasın ve bu haliyle de Menajerimi Ara'ya konuk alalım reytingler yükselsin.
Netflix'le ortak reklam oldu daha ne yapılsın. Orijinalinde olmayan hikaye zaten.Of yine mi. Senaristler salaklığına yansın Çağatay’a yaza yaza 5 dakika sahne yazdılar.
İşte bizim senaristler farklı hikaye üretemiyor. Orijinalindeki konular bitince napacaklar acaba.Netflix'le ortak reklam oldu daha ne yapılsın. Orijinalinde olmayan hikaye zaten.
Kağıt toplayıcısı haliyle de mi taş. Son filminde öyleydi ya.İYİ Kİ
Her haliyle taş gerçekten.
Ayol böyle kocam olsun aç kalmaya da kağıt toplamaya da razıyım, tabiki DAŞ.Kağıt toplayıcısı haliyle de mi taş. Son filminde öyleydi ya.
Reytingler yoluna girsin ve orijinalindeki bölümleri bitirsinler de düşünülür. Melikşah iticisi kendi kankalarını yamamaya devam etmesin de.İşte bizim senaristler farklı hikaye üretemiyor. Orijinalindeki konular bitince napacaklar acaba.
Belki o kadar süremeyecek bile.Reytingler yoluna girsin ve orijinalindeki bölümleri bitirsinler de düşünülür. Melikşah iticisi kendi kankalarını yamamaya devam etmesin de.
Hayret. Bir parası bol olan istiyorsun, bi böyle diyorsun.Ayol böyle kocam olsun aç kalmaya da kağıt toplamaya da razıyım, tabiki DAŞ.
Ne çıkarsa bahtıma artık.Hayret. Bir parası bol olan istiyorsun, bi böyle diyorsun.
İlk cümleni ciddiye bile almıyorum. İtici işte denk geldiğim kadarıyla bu fikri edindim.Belki o kadar süremeyecek bile.
Nesi itici. 😱 Kendisini çok severim ve komik bulurum ama kankalarının işleri kötü olsa bile öven biri ve her işe dahil ediyor cidden.ss
Neyse sevmen bir iki hamleye bakar.İlk cümleni ciddiye bile almıyorum. İtici işte denk geldiğim kadarıyla bu fikri edindim.
Hiç sanmıyorum.Neyse sevmen bir iki hamleye bakar.
Birkaç gün önce Binnur Kaya ve Devin Özgür Çınar ile story atmıştı. Sevdiğin işlerde ve kişilerle olunca seversin işte bunu kast ettim.Hiç sanmıyorum.
Dün gördüm. Bir Binnur’a bulaşmamıştı tam oldu sülük şey.Birkaç gün önce Binnur Kaya ve Devin Özgür Çınar ile story atmıştı. Sevdiğin işlerde ve kişilerle olunca seversin işte bunu kast ettim.
Ay ne sinir bozucusun sen be.Dün gördüm. Bir Binnur’a bulaşmamıştı tam oldu sülük şey.