Kendi kendine laf sokuyor.Ay gayet iyi oldu boş konu kasanlara ders olsun![]()
Kendi kendine laf sokuyor.Ay gayet iyi oldu boş konu kasanlara ders olsun![]()
Ben lafımı ortaya koydum beğenen alır beğenmeyen bırakır kaçarKendi kendine laf sokuyor.![]()
Kendine söyledin, kendine alındın.Ben lafımı ortaya koydum beğenen alır beğenmeyen bırakır kaçar![]()
Kime dediğimi yahut kimlere dediğimi senin dışında herkes anladı sen kafanı yormaKendine söyledin, kendine alındın.![]()
Elleri kırılsın .ss@Forumdash az dövmedi seni![]()
Küçükken Eren'i çok severdim.Konusu açılmayayınca kimsenin umrumda olmamış ünlülerin doğum günü
Bugün Eren Bakıcı doğmuş. Mutlu Yıllar Hepsi grubunun Prensesi Eren@xBUGRAx @Billy Kane @Çiğdem @alperuz @dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 82576
Ve bugün yine @xemrexxx 'in Sanem Çelik'i doğmuş.Birde Kara Melek hayranı @ozmoturk Haberdar olsun yeter.
Ekli dosyayı görüntüle 82577
Mayıs da nasıl bereketli bir aysa (yıllar farklı olsa bile) 4 Mayıs'ta Burcu Biricik, 11'inde İlker Kaleli, 18'inde Demet Evgar doğmuş.
Nice musmutlu yıllara![]()
Gözlerde bir damla yaş.40'ına geldi mi ya, ben hala 30'larda dolaşıyor diye düşünmüştüm.![]()
AzDen
En çok Eren’i severdim dördü arasında.Konusu açılmayayınca kimsenin umrumda olmamış ünlülerin doğum günü
Bugün Eren Bakıcı doğmuş. Mutlu Yıllar Hepsi grubunun Prensesi Eren@xBUGRAx @Billy Kane @Çiğdem @alperuz @dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 82576
Ve bugün yine @xemrexxx 'in Sanem Çelik'i doğmuş.Birde Kara Melek hayranı @ozmoturk Haberdar olsun yeter.
Ekli dosyayı görüntüle 82577
En çok Eren’i severdim dördü arasında.İyi ki doğmuş.
![]()
Pek umutlu değilim işe yarayacağından ama yapayım bari.O yüzden etiketledim zaten. Biliyoruz her halde
Sen git etiketi yap bu arada![]()