21 Ekim 2011 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma ne izlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 1 9.1%
  • Şimdi Ya Da Asla - Y.S. (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

• Firar (Star)

• Geniş Aile (Star)

Oy: 7 63.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Bir Günah Gibi (ATV)

• Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Zehirli Sarmaşık (Fox)

• Dedektif Memoli (TNT)

Oy: 4 36.4%
  • Küçük Hanımefendi (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Adını Feriha Koydum, alışıldığı gibi yine iki grupta da zirvede.

Firar, özellikle totalde uçuşa geçti ve Bir Çocuk Sevdim'i farklı geçerek ikinci oldu. A/B'de de 4.sıraya yükseldi.

Bir Çocuk Sevdim bu hafta düşüşe geçti ve Kanal D'yi yine memnun edemedi. Haftanın her günü birinci sırayı hedefleyen Kanal D'nin ilerleyen haftalarda Cuma günü ile ilgili olarak nasıl bir hamle yapacağı merak konusu.

Alemin Kıralı iyi gitti yine ve ilk 10'da yer aldı.

Son 3 bölüme girmeye hazırlanan Geniş Aile, Beyaz Show'un yokluğunda yükselişe geçti ve A/B'de 17.oldu.

Zehirli Sarmaşık yine yarışı çok gerilerden takip etti. Dizinin geleceği parlak gözükmüyor!

Reytingleri hayal kırıklığı yaratan Bir Günah Gibi yine çok kötü gitti. Dizi her an yayından kaldırılabilir!

TNT'de yayınlanan Dedektif Memoli ise Vadi haricindeki diğer TNT dizilerine göre iyi gitti...

Son düzenleme:
Adini Feriha Koydum, ZEHIRLI SARMASIK ve BIR ÇOCUK SEVDIM .

Adını Feriha Koydum her iki grupta da 1. olmayı başarmış. A/B'de ilk 2'yi kapatmış.
Bir Çocuk Sevdim bu hafta düşüşe geçmiş. Dizi Totalde 5. sıraya kadar gerilemiş.
Firar müthiş bir çıkış göstererek Totalde 2. , A/B'de 4. olmayı başarmış.
Alemin Kıralı biraz düşüş yaşasa da iyi gitmiş.
Finaline son 3 bölüm kalan Geniş Aile özellikle A/B'de yükselişe geçmiş. Dizi yükselse de 108. bölümde maalesef Final yapacak.
Bir Günah Gibi yükselişe geçse de hala yetersiz. Dizi yakında Final yapar.
Deniz Yıldızı gündemdeki olayla yüzünden düşüş yaşamış. Dizi 15. sıraya kadar gerilemiş.
Dedektif Memoli TNT adına iyi sonuçlar almış.
STV'de yeni başlayan Farklı Boyut dizisi çok kötü bir başlangıç yapmış. Dizi Totalde 72. olurken A/B'de ilk 100'e bile girememiş. STV'nin Kollama'dan sonra Cuma gününü iyi bir isimle doldurması zor gibi gözüküyor.
Zehirli Sarmaşık yükselişe geçse de hala yetersiz. Dizinin işi zor.

Son düzenleme:
geniş aile pt 2 de yer alan dizilerin en iyi reyting alanı olmuş

hep böyle reyting alsa ab'de belki bitmezdi çok kötü oldu bu izlenmek için final olması lazım yada bir kaç programın olmaması lazımmış hadi geniş aile 106. ve 107.bölümlerle ilk 10'a girersen belki devam edersin en azından geniş aile yılbaşı özel bölümü olsaydı:(

2 reyting çok iyi bir reyting değil Beyaz Show yokken bu kadar aldı hatırlatmak lazım

Firar adeta uçtu:D

Alemin Kralı Atv'yi idare etti

ADına Feriha Koydum Showu yine zirveye taşıdı

Bir Çocuk Sevdim Kanal D'ye göre yetersiz bu reytingler

firar iyi gidiyor gerçekten :) Dedektif Memoli ise TNT için gayet iyi reytingler almış... Bir günah gibi piyasada yok zaten :D yakında memoli bile geçer :) Dinle sevgili haberlerden önceye alınması daha iyi olabilir... Feriha Cuma günlerinin 1. bunu da bırakacağa benzemiyor :) Bir çocuk sevdim ise Salı PT 2 de daha iyi olabilir :)

Adini Feriha Koydum iki gruptada zirvede hele AB de iyice yükselmeye basladi. Firar diziside Kanalinin yüzünü güldürmeye devam ediyor dizi iki gurptada yükselise gecerek Total de 2. AB de 4. sirayi elde etmis. Bir Cocuk Sevdim cok yakinda PT 2 ye tasinabili cünkü dizi her gecen hafta düsüyor bu hafta 2. sirayi saten Firara devretti. Alemin Kirali dizisi Atv nin bu sezon tutan tek yeni dizisi diyebiliriz dizi 4 Reyting aliyor bu reytingde bizim ülkemizde bir komedi dizisine yeter bence. Genis Aile bu hafta Beyaz Show un yoklugunda yükselise gecmis ama Final de yaklasti artik.