Emre Ozansoy
Moderatör
Bayram nedeniyle köyüne gitti. Yazdan sonra o da aktif olur 😊
Hım, umarım olur. ☺
Bayram nedeniyle köyüne gitti. Yazdan sonra o da aktif olur 😊
@Turkuazz foruma girince SS atsın yediği dissleri. Bakalım senden sadece 1 tane mi var?
Ama seviniyordu sen attıkça. O konuda için rahat olsun
Ya üçünüz hiç aynı anda gelmiyorsunuz
Utku bey hep herşey bitince damlamakta ama günlerce hatırlattım ve tamam demişti
Neyseki sen varsın
@Tolstoyevski ona da kızdım 😡 maaşından keseceğim
Yaaa kendi sonucumuzu bekliyoruz kardeşim ne yazalım ver sonucumu 😡😡😡😡Evet, yenilerden sıra geldi @xdragxx 'e ama kendisi 1 yorum bile yazmamış. Onun sırasını salayım.
@The_Erinch senin sonuç gelecek şimdi
Son dakika yarışmamıza katılan @The_Erinch 99 diss sayısına sahip. Bakalım zirve yarışına yeterli bir oran mı?
Bekliyorum diye bilirdinYaaa kendi sonucumuzu bekliyoruz kardeşim ne yazalım ver sonucumu 😡😡😡😡
Forumda olduğuma göre bekliyorumssss işte aaaaaaaaaaaaaaaBekliyorum diye bilirdin
Ya normalde direk konuyu açıp ordan analizle belirten biriydim ama şimdi 16 yarışmacı olunca hit için acunculuk yapıyorumBekliyorum sonucumu. @Dosi
Acaba kimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... Barışa her edilen laf Diss döndüKim attı acaba bu kadar diss'i?
100 değil 99 lütfenSon dakika yarışmamıza katılan @The_Erinch 99 diss sayısına sahip. Bakalım zirve yarışına yeterli bir oran mı?
Acaba kimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... Barışa her edilen laf Diss döndü
Birde birkere büyük bir cesaretle GS sayfasına birşey yazdım.. tüm gs lilerden Diss aldım @Sherlock @Tolstoyevski
Ve sabırsız yarışmacımız @xdragxx çok uzun süredir aktif olmamasına rağmen 57 diss sayısı ile sondan ikinci olduForumda olduğuma göre bekliyorumssss işte aaaaaaaaaaaaaaa
99 diss sayın var işte. Ben de öyle yazdım son 2 de olmadığın kesin100 değil 99 lütfen
İstesem bu 57 257 de olabilirdi de pek insanların damarına basmıyorumssssssssVe sabırsız yarışmacımız @xdragxx çok uzun süredir aktif olmamasına rağmen 57 diss sayısı ile sondan ikinci oldu
Bundan sonra bol diss alarak kemik kadro yarışmacılar ile yarışacak. Artık bol bol damar basma zamanı