Yok yav... Ben ağustosta başlasın isterdim...Teaser bence de harika.Ağustos dizi için çok erken, Eylül ilk haftası girer yayına.
![]()
Yok yav... Ben ağustosta başlasın isterdim...Teaser bence de harika.Ağustos dizi için çok erken, Eylül ilk haftası girer yayına.
![]()
Ay bayıldım tanıtıma ya başlasında izleyelim![]()
kuzey yıldızı ilk aşk sıktı iyice seyircilerini izlemek isteyen her türlü izler bence bu diziyi cumartesi gününe koyulursa eğer NOT:SEYİRCİLERİNDEN BİRİSİ DE KESİN BEN OLACAĞIM OZAN DOLUNAY hayranı olaraktan..Geçen sezondan kalan KYİA var, Zümrüdüanka'da transferlerle 8 - 9 reyting görür buna bir şey kalmaz.Umarım kanal Cumartesi'ye koyma hatası yapmaz.
Aynen.Sadece romantik-komedi olmaz.
![]()
Keşke virüs olmasaydı da şimdi izleseydik abla ya.Çok iyi duruyor 3'üde .
![]()
Yok yav... Ben ağustosta başlasın isterdim...![]()
Ahh keşke ne güzel olurdu valla bu üçlüyü şimdiden çok sevdim![]()
Bu da iyi haber...Belki 29 - 30 Ağustos'ta başlar, ama çok düşük ihtimal.
kuzey yıldızı ilk aşk sıktı iyice seyircilerini izlemek isteyen her türlü izler bence bu diziyi cumartesi gününe koyulursa eğer NOT:SEYİRCİLERİNDEN BİRİSİ DE KESİN BEN OLACAĞIM OZAN DOLUNAY hayranı olaraktan..
Bu da iyi haber...![]()
Bu sezonda izleyeceğimiz dizi sayısı arttı.Hangisine nasıl yetişeceğiz acaba.
![]()
![]()
Valla bende bilmiyorum valla sayıyorum dizileri 30 tane oluyor emre
![]()
Valla öyle abla.30'u geçer bence.
![]()
Umarım yapmazlar.Geçen sezondan kalan KYİA var, Zümrüdüanka'da transferlerle 8 - 9 reyting görür buna bir şey kalmaz.Umarım kanal Cumartesi'ye koyma hatası yapmaz.
Aynen.Sadece romantik-komedi olmaz.
![]()
![]()
Valla geçer mi geçer yarısını yine netten takip edecem artık
Haklısın aslında tanıtımdan ön yargılı olmamam lazım ilk bölüme şans vereyim 🙂Menajerimi Ara'yı zaten kesin izlersin / izleriz ama bu dizinin ilk bölümüne şans ver bence.![]()
Haklısın aslında tanıtımdan ön yargılı olmamam lazım ilk bölüme şans vereyim 🙂
Valla öyle abla.30'u geçer bence.
![]()
Haklısın belki beğenirim bu sene dizi savaşları olucak yeni hayatlar menajerimi aralar şeref sözleri çöpler apartmanlarııEn azından tamamını izlemesen bile yarım saat - 1 saat izle.Emek verilmiş bir iş sonuçta.
İzleyecek olmana sevindim.![]()
Haklısın belki beğenirim bu sene dizi savaşları olucak yeni hayatlar menajerimi aralar şeref sözleri çöpler apartmanlarıı![]()
Süper olmuş kuru kız <3
Parlal takımında ozan dolunay A laf edenler bu dizide fanı olacak 😂😂