İyi Günde Kötü Günde - Tanıtım Fragmanları | Star TV - Yeni Dizi

Geçen sezondan kalan KYİA var, Zümrüdüanka'da transferlerle 8 - 9 reyting görür buna bir şey kalmaz. :A Umarım kanal Cumartesi'ye koyma hatası yapmaz. :F

Aynen. :A Sadece romantik-komedi olmaz. :A
kuzey yıldızı ilk aşk sıktı iyice seyircilerini izlemek isteyen her türlü izler bence bu diziyi cumartesi gününe koyulursa eğer NOT:SEYİRCİLERİNDEN BİRİSİ DE KESİN BEN OLACAĞIM OZAN DOLUNAY hayranı olaraktan..

kuzey yıldızı ilk aşk sıktı iyice seyircilerini izlemek isteyen her türlü izler bence bu diziyi cumartesi gününe koyulursa eğer NOT:SEYİRCİLERİNDEN BİRİSİ DE KESİN BEN OLACAĞIM OZAN DOLUNAY hayranı olaraktan..

Kuzey Yıldızı: İlk Aşk sıktı doğru, ama izleyen bir kitlesi olduğunu düşünüyorum (her ne kadar tekrar başladığında reytingleri düşse de) ve yeni sezonda yine 7 - 8 reytingleri göreceğini tahmin ediyorum.

• Beğendim
Reactions: NES
  • Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Haklısın belki beğenirim bu sene dizi savaşları olucak yeni hayatlar menajerimi aralar şeref sözleri çöpler apartmanlarıı :Z:Z

Aynen öyle. :A Şeref Sözü, Arıza, Çöp Apartmanı, Hay Sultan, Barbaros, Nizam-ı Alem, Dr. Foster uyarlaması, Maraşlı, Akıncı, İyi Günde Kötü Günde, Sol Yanım, Seni Çok Bekledim, Kazara Aşk, Bir Annenin Günahı, Kefaret, Kimsesizler, Kırmızı Oda daha saymadığım vardır. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy