Emre Ozansoy
Moderatör
Armıza biri daha katıldı. Ortalık tam Savaş alanı hafta sonuna toparlarım sonuçları. Pazartesi gelir yüksek ihtimalle
Pazartesi olursa iyi. Daha geç kalmasın. İlk defa bir yarışmaya katıldım merakla bekliyorum.
Armıza biri daha katıldı. Ortalık tam Savaş alanı hafta sonuna toparlarım sonuçları. Pazartesi gelir yüksek ihtimalle
Seni meraklamdırmak için kademe kademe sonuçları yayınlarım. Çarşambaya kadar süründüreyim seniPazartesi olursa iyi. Daha geç kalmasın. İlk defa bir yarışmaya katıldım merakla bekliyorum.
Olmadı bu işte...Seni meraklamdırmak için kademe kademe sonuçları yayınlarım. Çarşambaya kadar süründüreyim seni
Ben daha karar vermedim nasıl açıklama yapacağımı. Bakarız durumaOlmadı bu işte...
Araya konuklar da al. Sohbet kısmı da yap bari.Ben daha karar vermedim nasıl açıklama yapacağımı. Bakarız duruma
Acun gibi finali günlere yayayım işte
Yok yok, büyüsü orijinal kısmı bozulmasınAraya konuklar da al. Sohbet kısmı da yap bari.
Yok yok, büyüsü orijinal kısmı bozulmasın
Ayarlarım birşeyler. 15 kişi olduk ve bu rekor 😱 uzun yazmamaya çalışırım
Analiz yapacağım her biriniziRekorların kırıldığı bölüm olacak büyük ihtimalle.
Uzun uzun yazıları okumayı pek sevmem, ama okurum bu sefer.
Analiz yapacağım her birinizi
Aynen rekorlar var gerçekten. 5 senede alınmayan dissleri 1 buçuk senede alanlar var
Ummadık taş baş yarar bekleyip göreceğizBöyle deyince kazanma umutlarım tek tek bitiyor...
Diss sayılarından korktuğum tek @Angelica vardı, bu mesajdan sonra umudum kesildi.
Güzel hazırlamışsın ama insan eski dizilere bir Kurtlar Vadisi koyar tek oradan puan kırıyorum 10 üzerinden 9Bu arada malum savaş sahnesi telif yemesin diye afiş modu sürekli yansıdı ama beklemediğimiz yerlerden yedik golleri sonuç olarak.
Normalde ilk düşünülen ve yapılan videoda Avrupa Yakası ve Aşkı Memnu yerine Kurtlar Vadisi ve Leyla ile Mecnun vardı, ama sonra öylesinin çok benlik olacağı ve @Dosi den taş gelme ihtimali olacağını bildiğim için bu haline çevirdim, keza Dark ya da Godfather’i da eklemedim kanal işi disiplin ve objektiflik genel müdürlük mevzusuyla.Güzel hazırlamışsın ama insan eski dizilere bir Kurtlar Vadisi koyar tek oradan puan kırıyorum 10 üzerinden 9
Böyle deyince kazanma umutlarım tek tek bitiyor...
Diss sayılarından korktuğum tek @Angelica vardı, bu mesajdan sonra umudum kesildi.
sen beni geçersin galiba emre
Belli olmaz abla.
Survivor konusunda benden çok aldın sen
Olabilir. Anti Barış'cılar sağolsun.
Aynen öyle ben uzun zaman sonra survivor konusunda bu kadar çok aldım diss
Ben de aldığım disslerin yarısından fazlasını o konudan aldım galiba.