OSM - Fav10 Ligi 2. Sezon | 27 Temmuz - 2 Ağustos Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de diyorum niye Messi sonradan girdi :A

Paramparçayız...

tamam diger takımlara haksızlık ozaman bir daha katılayım ozaman
neden böyle hata veriyor @Sherlock

Ayrıldığın lige girmen mümkün değildir, ondan hata veriyor muhtemelen. Davet ettim tekrardan ama hep hata verecektir muhtemelen, üzgünüm. :(

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Fatih Karagümrük hocasız kalınca 5-0 yendim. Haftaya liderle oynayacağız ancak Lewandowski cezalı duruma düştü.

Karagümrüğe üzüldüm ama olması gereken oydu birazda ben zorladım diyebilirim..

Takımıma gelecek olursak çok iyi bir ivme yakaladık inşallah hedefimizden sapmayacağız ligi tek mağlubiyetle (11kişi sahada değildik) bitirmek istiyoruz ve ümraniyenin takıldığını görmek güzel ilk takılmasında 2.sıraya yükseleceğiz inşallah ve emaneti olduğum Fav10 En iyi menajeri ödülünü 2.kez alacağım :)

Fatih Karagümrük hocasız kalınca 5-0 yendim. Haftaya liderle oynayacağız ancak Lewandowski cezalı duruma düştü.
Benim gibi bir kaç takıma haksızlık oldu maalesef. Biz puan kaybettik. Geri kalanlar şanslı.
Artık bende günden güne es geçiyorum. Jeton toplamaları bıraktım :/

Benim gibi bir kaç takıma haksızlık oldu maalesef. Biz puan kaybettik. Geri kalanlar şanslı.
Yapacak bir şey yok maalesef :( bilerek yenilemem zaten iyi değilim :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
Haklısın ama artık yapıcak birşey yok.Yeni sezon için topluca fikir alışverişi yapıp hataları gideririz artık

• Beğendim
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...