Çiğ köfteye çekirdek de atılmalı bence. Askerde Adıyamanlı bir arkadaş yapmıştı ve ayrı bir tat vermişti.
Makarna yaparım köri soslu falan. Tavuk, köfte falan yaparım o kadar yaniYemek falan elin yatkınmıdır? Başka bildiğin ne varsa yararlanalım
Haydaaaa ilk defa duydum o kadar arkadaşım var oralıÇiğ köfteye çekirdek de atılmalı bence. Askerde Adıyamanlı bir arkadaş yapmıştı ve ayrı bir tat vermişti.
Haydaaaa ilk defa duydum o kadar arkadaşım var oralı
Her gün kebap gömüyorsun be adam..
Çiğ köfteye çekirdek de atılmalı bence. Askerde Adıyamanlı bir arkadaş yapmıştı ve ayrı bir tat vermişti.
Arkadaşımın biri de patates katıyor içine (Antepli)Haydaaaa ilk defa duydum o kadar arkadaşım var oralı
Yaaa şov bunlarArkadaşımın biri de patates katıyor içine (Antepli)
Ben biber salçası da koydum herkes farklı yapıyor işteYaaa şov bunlar
He bu arada daha lezzetli olsun dersen dometes sosu da atabilirsin
Biber salçasını pek tercih etmiyorumssssBen biber salçası da koydum herkes farklı yapıyor işte
Sık sık yiyebileceğim bir şey değil. Ağır gelir bana alışkın değilim
Ben acılı olsun diye koydum içine ve istediğim kıvamda olduBiber salçasını pek tercih etmiyorumssss
Kendinin yaptığı çi köfte o her sokak başında olan çi köftecilerden çok daha lezzetli bir de. Onların tadı kısır gibi.Çiğ köfte üniversitede çok yapardık kendimiz. Çiğ köfte bahane, ortam şahane oluyordu.
Kendinin yaptığı çi köfte o her sokak başında olan çi köftecilerden çok daha lezzetli bir de. Onların tadı kısır gibi.
Azıcık un helvası havası var ama yoldan geldim.. okadar açım ki hepsini yerim ama acılıysa yiyememÇiğ köfte yaptım buyrun
İlk deneyimim.
Hafif acı ona göre
@MEnes @Sherlock @Tolstoyevski @xdragxx @The_Erinch @Angelica @MasacRE
Ben anca buranın yemeklerinden yaparım Türklere türk yemekleri yapmak riskli olabilirAzıcık un helvası havası var ama yoldan geldim.. okadar açım ki hepsini yerim ama acılıysa yiyemem
Mide rahatszılığım olduğu için
Eline,emeğine sağlık birgün geçrektede elinden yemek yeme dileğiyle.
Daha @Angelica Yağlama yapacaki mantı yapacak ama artık.... torun torbaya karışınca herhalde
Yaaa ama öyle ki. Bil diye söyledim çoğu kişi aynı hatayı yapıyor. Bulguru suda bekletirsen o kısır olurssss soriBen anca buranın yemeklerinden yaparım Türklere türk yemekleri yapmak riskli olabilir
@xdragxx 'in yaptığı tarz eleştirilere gelemem
İşte oyüzden senin gibilere bilmediğiniz yemekle gelmek daha iyiYaaa ama öyle ki. Bil diye söyledim çoğu kişi aynı hatayı yapıyor. Bulguru suda bekletirsen o kısır olurssss sori
Eleştiriye açık değilsin demek üzücüİşte oyüzden senin gibilere bilmediğiniz yemekle gelmek daha iyi
Bir daha foto falan paylaşmam
Aman bunların tepsisi bile var. İşin ustaları bunlar. Biz ev yapımı eksik malzeme ile anca bukadar yapabiliyoruzEleştiriye açık değilsin demek üzücü
Tepsi de önemli detay cidden. Aman senin yaptığın tarzı da biliyorum onun da tadı güzel öyle devam etAman bunların tepsisi bile var. İşin ustaları bunlar. Biz ev yapımı eksik malzeme ile anca bukadar yapabiliyoruz