Yılda 2 kere zatenTamam katılıyorum ben de.En azından bir süre deneyeyim memnun kalırsam devam.
![]()
Yılda 2 kere zatenTamam katılıyorum ben de.En azından bir süre deneyeyim memnun kalırsam devam.
![]()
Ekleme yaptım yorumuma. Hatırlatma yapmayacağım artıkArkadaşlar en son 31 Temmuz tarihine kadar bana diss sayınızı özelden SS ile bildirmeniz gerekir. Ben bir süre giremem veya diss almam diyorsanız bugünden de yollayabilirsiniz. Yalnız SS'de hesabın sizin hesap olduğunu belli edecek şekilde alın.
NOT: Artık hatırlatma yapmayacağım. Yollayan kişilerle yolumuza devam edeceğiz.
Ben kendi diss sayımıda @The_Erinch 'e SS alarak atarım. Kendimi kayırmadığımı görün diyezaten sonuç gecesi sizlerle de paylaşırım. Vazgeçen olduysa belirtebilir.
Katılım göstermek isteyen varsa en son 31 Temmuz'a kadar kabul olunur.
Bilmeyenler için anlatayım Nerden bakılır ve nasıl SS alacağınızı. :
Öncelikle şu kısımda Reactions Received kısmında disslere ulaşırsınız ve sonrada bir sonraki SS şeklinde alıp bana özelden atın.
Sakın diss sayınızı ifşa etmeyin kimseye.
Ekli dosyayı görüntüle 90113
Ekli dosyayı görüntüle 90114
@MasacRE @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @Turkuazz @Forumdash @denizz19 @Bully @eskici @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Angelica @Aserat ve katılmak isteyenler
Yarışmacı olmadığın için ve güvenilir bir üye olduğun için seni hedefime aldım sormadanTamamdır Zeynepcim 🙂😇
Ya 31 Temmuz'a kadar diss almaya devam edersemArkadaşlar en son 31 Temmuz tarihine kadar bana diss sayınızı özelden SS ile bildirmeniz gerekir. Ben bir süre giremem veya diss almam diyorsanız bugünden de yollayabilirsiniz. Yalnız SS'de hesabın sizin hesap olduğunu belli edecek şekilde alın.
Ben kendi diss sayımıda @The_Erinch 'e SS alarak atarım. Kendimi kayırmadığımı görün diyezaten sonuç gecesi sizlerle de paylaşırım. Vazgeçen olduysa belirtebilir.
Öncelikle şu kısımda Reactions Received kısmında disslere ulaşırsınız ve sonrada bir sonraki SS şeklinde alıp bana özelden atın.
@MasacRE @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @Turkuazz @Forumdash @denizz19 @Bully @eskici @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Angelica @Aserat ve katılmak isteyenler
Ozaman tekrar yollarsın güncel haliniYa 31 Temmuz'a kadar diss almaya devam edersemmesela şimdi yollarsam.
Bana pazar günü hatırlat belki birilerini sinir eder 3-5 bişey kaparızArkadaşlar en son 31 Temmuz tarihine kadar bana diss sayınızı özelden SS ile bildirmeniz gerekir. Ben bir süre giremem veya diss almam diyorsanız bugünden de yollayabilirsiniz. Yalnız SS'de hesabın sizin hesap olduğunu belli edecek şekilde alın.
Tekrar yollarsın ama ya ogünler unutursan? Ne olur ne olmaz önden yolla bence yinedeBana pazar günü hatırlat belki birilerini sinir eder 3-5 bişey kaparız![]()
Arkadaşlar en son 31 Temmuz tarihine kadar bana diss sayınızı özelden SS ile bildirmeniz gerekir. Ben bir süre giremem veya diss almam diyorsanız bugünden de yollayabilirsiniz. Yalnız SS'de hesabın sizin hesap olduğunu belli edecek şekilde alın.
Bu nasıl soruBen katıldım katılalı sadece @Turkuazz dan olmamış aldım şimdiye kadar ki toplamı göndersek oluyormu oluyorsa ss alıp göndereyim hemen![]()
Bu nasıl soru
Tüm zamanların dissi tabiki. Hemencik at ve burdan belli etme
Bekliyorum![]()
Konuda açıklama var. Sen katılırken yeniler için olan kural var. Daha şimdi alıntıladığın mesajda bile tüm zamanlar olduğu belliBacım daha önce katılmadım iyice sorayımda hata etmiyim tamam hemen gönderiyorum![]()
Konuda açıklama var. Sen katılırken yeniler için olan kural var. Daha şimdi alıntıladığın mesajda bile tüm zamanlar olduğu belli
Bakalım @Emre Ozansoy ve senin diss farkın kaç![]()
Tamamdır. Şok etkisi yaşattın diss sayınlaKonuyu okudum tabii de yinede sorayım dedim artık anladımgönderdim bak bakalım
![]()
Tamamdır. Şok etkisi yaşattın diss sayınlaanalizini sonuç gecesi yapacağım
![]()
Yarışmaya yakışacak diss sayısına sahipsin![]()
Herkesi geçmiyim survivor sayesinde yoksam ben diss almıyorum yaw
Yarışmaya yakışacak diss sayısına sahipsin![]()
🤐
Benden ifşa bekleme![]()
Geçen sefer herkesi anında açıklamamıştım. Bu kez de duruma göre öyle yapabilirimYok beklemiyoruum zaten heyecanla açıklacağın günü beklicem