Konak boşaldı zaten torun bacım gardaşim herkesler gitti. Bi ben kaldım ben de gidicem zatenBu gidişle senin aşiret boş kalacak zaten.![]()
Konak boşaldı zaten torun bacım gardaşim herkesler gitti. Bi ben kaldım ben de gidicem zatenBu gidişle senin aşiret boş kalacak zaten.![]()
Ben anketi yapmadım ki 😱 Kim benim adımı kullanarak yaptı?Ortanca gardaşim nasılda tanıyor beni@Afet Güçverir
@Dosi ye sorsaydınız ya 9 yapmiş
Sana yazıklar olsun ama yaaSenden en az 6 bekliyordum
![]()
Gerçek Dosi olarak yap
Sen mi yaptın?Gerçek Dosi olarak yapSen yapsan da inanmazdım 9 yaptiğina daha gerçekçi rakam beklerdim
![]()
Ben arada görünüp kayboluyorum...Konak boşaldı zaten torun bacım gardaşim herkesler gitti. Bi ben kaldım ben de gidicem zaten![]()
Ben niye senin adını yazayımSen mi yaptın?
Sen yapmadıysan neden böyle bir şey yapıldı?
Gelmişken yapı verBen arada görünüp kayboluyorum...![]()
@Afet Güçverir ile aslında bişeyler konuşmuştuk siteyle alakalı. Senin de "son etkinlikler" bölümünden forumun akışını izlediğini biliyorum. Belki o konuşmaları okumuşundur ve denemişindir diye bi an düşündümÇok ilginç bir durum. Herkes 2-3 lerde olup biri ismimle 9 yapınca @Forumdash diye düşündüm![]()
Tam benden beklenilecek hareket gerçi, şüphelerde haklısın.
1 doğru...Ben niye senin adını yazayım![]()
Gelmişken yapı ver![]()
Jonas sensin o zamanTam benden beklenilecek hareket gerçi, şüphelerde haklısın.Gel gör ki ben bile 2 yapabildim @Forumdash 'a karşı, Dosi ismiyle kim yapmışsa anlaşılan daha önce çözüp de sonuçları bildiği için ikinci kez yapmış, yani listedeki isimlerden biri olmalı katil...
![]()
Tester ne demek onu bile bilmiyorum, ama Dark deyince benim için akan suların durduğunu belirtmeye gerek bile duymadım malum.Jonas sensin o zamanTester da olabilirsin
![]()
Evet.
Yormamişin dedeniEvet.Farklı bir nickle kendimi gizleyedebilirdim o açıdan hayırlı bir evlat sayılırım...
Yalnız bir sorudan kesinlikle emindim. Orada cevabı görünce sesli bir tepki verdim şaşırttın. Seni bu konularda çok tanımadığımı söylemiştim zaten... 10 yapan cindir.Yormamişin dedeni![]()
Ne alaka?@Afet Güçverir ile aslında bişeyler konuşmuştuk siteyle alakalı. Senin de "son etkinlikler" bölümünden forumun akışını izlediğini biliyorum. Belki o konuşmaları okumuşundur ve denemişindir diye bi an düşündüm![]()