1/10 mu? 😱 Verdiğin cevaplar hiç hoş değil...@Yiğitt bana trip atmiştin bekliyorum sonuçlari
1/10 mu? 😱 Verdiğin cevaplar hiç hoş değil...@Yiğitt bana trip atmiştin bekliyorum sonuçlari
Ortanca gardaşim nasılda tanıyor beni @Afet Güçverir
@Dosi ye sorsaydınız ya 9 yapmiş
Sana yazıklar olsun ama yaa Senden en az 6 bekliyordum
Ortanca gardaşim nasılda tanıyor beni @Afet Güçverir
@Dosi ye sorsaydınız ya 9 yapmiş
Sana yazıklar olsun ama yaa Senden en az 6 bekliyordum
Düşük yapanlara şaşırdım asıl tam senlik yanıtlar; şekil değiştirme olayı Supernatural'den, dış görünüşe değil zekaya önem veriyorsun, sen de benim gibi spofity tutkunusun, internet hikayelerini okuduğunu söylemiştin zaten, gayet kolaydı.Valla en iyi tanıyan oymuş doğru düzgün bir muhabbetimiz yok ki seni tanıyalım adını bile bilmiyoruz ki
Düşük yapanlara şaşırdım asıl tam senlik yanıtlar; şekil değiştirme olayı Supernatural'den, dış görünüşe değil zekaya önem veriyorsun, sen de benim gibi spofity tutkunusun, internet hikayelerini okuduğunu söylemiştin zaten, gayet kolaydı.
E ben zeka dedim ama yanlış çıktı. @ForumdashDüşük yapanlara şaşırdım asıl tam senlik yanıtlar; şekil değiştirme olayı Supernatural'den, dış görünüşe değil zekaya önem veriyorsun, sen de benim gibi spofity tutkunusun, internet hikayelerini okuduğunu söylemiştin zaten, gayet kolaydı.
Benim de tribim buyuk olmalı 10/10 yaparsın yaaaa1/10 mu? 😱 Verdiğin cevaplar hiç hoş değil...
Gardaşim yaaa SPN dedin işte yakaladin Durum güncellemelerim muzik dolu zatenDüşük yapanlara şaşırdım asıl tam senlik yanıtlar; şekil değiştirme olayı Supernatural'den, dış görünüşe değil zekaya önem veriyorsun, sen de benim gibi spofity tutkunusun, internet hikayelerini okuduğunu söylemiştin zaten, gayet kolaydı.
Aman mizah diyecektimE ben zeka dedim ama yanlış çıktı. @Forumdash
50 yoruma bayağı yüksek hit gelmiş, ziyaretçiler seni merak ediyormuş abicim.Benim de tribim buyuk olmalı 10/10 yaparsın yaaaa
Gardaşim yaaa SPN dedin işte yakaladin Durum güncellemelerim muzik dolu zaten
Ahaha şimdi baktım da diğer konular 3K bee50 yoruma bayağı yüksek hit gelmiş, ziyaretçiler seni merak ediyormuş abicim.
Senin cevaplar tuhaftı yani, on yıl düşünsem seçmeyeceğim cevaplar...Benim de tribim buyuk olmalı 10/10 yaparsın yaaaa
Gardaşim yaaa SPN dedin işte yakaladin Durum güncellemelerim muzik dolu zaten
Yorum sayısına göre bakacaksın.Ahaha şimdi baktım da diğer konular 3K bee